Öncelikle Merhabalar Herkese,
Çok rahatsız olduğum bir konuyu ikv yönetimine sizin desteğiniz İle duyurmak için konuyu açtım,
Esma'ul Hüsna Allah'ın en güzel isimleri,Ama sanırım oyun yapımcılarımız bunları bilmediği için Oyunda bazı yanlışlar yapmışlar Örnek olacak; el-Kadîm El MUKADDİM ( c.c ) olarakta söylenir(İstediğini öne alandır.),Ez ZAHİR ( c.c )(Varlığı sayısız delillerle açık olandır.).Biri Bir yaratık İsmi, bir Diğeri İse açıkça beni en rahatsız edende bu ve Görew HAİNİ BUL Hain İse ZAHİR adlı boss,Allah'ın en güzel isimlerini Oyundaki Bosslarda görmek beni aşırı derecede rahatsız etti ve yönetimimiz görüp düzeltsin diyede herkesin desteğini bekliyorum... İslamiyete ve Allah'a Saygımızı Belli Edelim.
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,
Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar
- MaNiaCjndII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Re: Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar
Güzel Bir Konuya Değinmişin Olabilir.Ama bundan sonra olsada ikv de kadim değişse dahi kadim derler
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.
not olarak , ben şifacı bölümünde "yaratılmanın yardımcısı şifacılar" cümlesinden rahat olduğumu belirttiğimde herkes saçmalama demişti. bakalım bu konuya da öyle bir cevap gelecek mi?
not olarak , ben şifacı bölümünde "yaratılmanın yardımcısı şifacılar" cümlesinden rahat olduğumu belirttiğimde herkes saçmalama demişti. bakalım bu konuya da öyle bir cevap gelecek mi?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- MaNiaCjndII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
mitmet yazdı:zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.
Hz.Ali'nin Çok Güzel bi lafı Vardır Bilirmisin
"Görmek İstemeyenden Daha Kör Kimse yoktur" yanlış anlaşılmasın Orda Burda kullanılması Zaten yanlış bi durum bu zamanla Evrim geçirip halk içinde yaygınlaşmış istersen sana daha detaylı şekildede Anlatabilirim. En basitinden Allah'ın İsimlerinin Kul'a bırakılması mesela HAMİT SAMET gibi ama bunların başında ABDUL olması gerekiyor OLmazsa Allah'ın Hoşnut olmıyacagı bı durum ortaya cıkabılıyor
GöLGe HaRaMiLeRi

GöLGe HaRaMiLeRi

- MaNiaCjndII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ha bu arada "Zahir" Zaten arapça Yani Dada bulunuyor değil 
GöLGe HaRaMiLeRi

GöLGe HaRaMiLeRi

- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
HaNdSoMe yazdı:Güzel Bir Konuya Değinmişin Olabilir.Ama bundan sonra olsada ikv de kadim değişse dahi kadim derler
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
MaNiaCjndII yazdı:Öncelikle Merhabalar Herkese,
Çok rahatsız olduğum bir konuyu ikv yönetimine sizin desteğiniz İle duyurmak için konuyu açtım,
Esma'ul Hüsna Allah'ın en güzel isimleri,Ama sanırım oyun yapımcılarımız bunları bilmediği için Oyunda bazı yanlışlar yapmışlar Örnek olacak; el-Kadîm El MUKADDİM ( c.c ) olarakta söylenir(İstediğini öne alandır.),Ez ZAHİR ( c.c )(Varlığı sayısız delillerle açık olandır.).Biri Bir yaratık İsmi, bir Diğeri İse açıkça beni en rahatsız edende bu ve Görew HAİNİ BUL Hain İse ZAHİR adlı boss,Allah'ın en güzel isimlerini Oyundaki Bosslarda görmek beni aşırı derecede rahatsız etti ve yönetimimiz görüp düzeltsin diyede herkesin desteğini bekliyorum... İslamiyete ve Allah'a Saygımızı Belli Edelim.
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,
AYNEN KATILIYORUM TÜRK OYNU BU AMA BAZI KONULARDA TÜRK OLARAK AŞIYORUZ HERŞEYİ YUMUYORUZ GÖZLERİMİZİ
ETME..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Kekem çok doğru bi konuya değinmişsin. Daha önce farkedemedik Allah bizi affetsin.
Buna benzer bi olayıda video olarak internette seyretmiştim. Mesela avrupa yakası dizisindeki Gaffur ve Burhan gibi.
Yüzde 98'i müslüman olan bi ülkede bu tür olaylar yavaş yavaş meşrulaşmaya başlıyor. Bu yanlıştır.
Oyun yöneticilerinin bu tür konularda daha hassas olmasını beklerdim. Düzeltilebilecek bi hata ancak bunu yaparlarmı orasını bilemiyecem.
TANIMSIZ - UNJUST
Buna benzer bi olayıda video olarak internette seyretmiştim. Mesela avrupa yakası dizisindeki Gaffur ve Burhan gibi.
Yüzde 98'i müslüman olan bi ülkede bu tür olaylar yavaş yavaş meşrulaşmaya başlıyor. Bu yanlıştır.
Oyun yöneticilerinin bu tür konularda daha hassas olmasını beklerdim. Düzeltilebilecek bi hata ancak bunu yaparlarmı orasını bilemiyecem.
TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
çok abartıyorsunuz çook...MaNiaCjndII yazdı:mitmet yazdı:zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.
Hz.Ali'nin Çok Güzel bi lafı Vardır Bilirmisin)
"Görmek İstemeyenden Daha Kör Kimse yoktur" yanlış anlaşılmasın Orda Burda kullanılması Zaten yanlış bi durum bu zamanla Evrim geçirip halk içinde yaygınlaşmış istersen sana daha detaylı şekildede Anlatabilirim. En basitinden Allah'ın İsimlerinin Kul'a bırakılması mesela HAMİT SAMET gibi ama bunların başında ABDUL olması gerekiyor OLmazsa Allah'ın Hoşnut olmıyacagı bı durum ortaya cıkabılıyorDahada detayı var senın söylediğin konu ise Allah'a ortak koşmak ama burda din dersi vermek istemiyorum Sadece oyunda olanlardan bu forum sorumlu bende bunu dile getirdim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!