Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar

Mesaj gönderen MaNiaCjndII »

Öncelikle Merhabalar Herkese,

Çok rahatsız olduğum bir konuyu ikv yönetimine sizin desteğiniz İle duyurmak için konuyu açtım,
Esma'ul Hüsna Allah'ın en güzel isimleri,Ama sanırım oyun yapımcılarımız bunları bilmediği için Oyunda bazı yanlışlar yapmışlar Örnek olacak; el-Kadîm El MUKADDİM ( c.c ) olarakta söylenir(İstediğini öne alandır.),Ez ZAHİR ( c.c )(Varlığı sayısız delillerle açık olandır.).Biri Bir yaratık İsmi, bir Diğeri İse açıkça beni en rahatsız edende bu ve Görew HAİNİ BUL Hain İse ZAHİR adlı boss,Allah'ın en güzel isimlerini Oyundaki Bosslarda görmek beni aşırı derecede rahatsız etti ve yönetimimiz görüp düzeltsin diyede herkesin desteğini bekliyorum... İslamiyete ve Allah'a Saygımızı Belli Edelim.

MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: Allah'ın İsimleri Esma'ul Hüsna ve Bosslar

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Güzel Bir Konuya Değinmişin Olabilir.Ama bundan sonra olsada ikv de kadim değişse dahi kadim derler
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.

not olarak , ben şifacı bölümünde "yaratılmanın yardımcısı şifacılar" cümlesinden rahat olduğumu belirttiğimde herkes saçmalama demişti. bakalım bu konuya da öyle bir cevap gelecek mi? :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

mitmet yazdı:zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.

not olarak , ben şifacı bölümünde "yaratılmanın yardımcısı şifacılar" cümlesinden rahat olduğumu belirttiğimde herkes saçmalama demişti. bakalım bu konuya da öyle bir cevap gelecek mi? :)

Hz.Ali'nin Çok Güzel bi lafı Vardır Bilirmisin =))

"Görmek İstemeyenden Daha Kör Kimse yoktur" yanlış anlaşılmasın Orda Burda kullanılması Zaten yanlış bi durum bu zamanla Evrim geçirip halk içinde yaygınlaşmış istersen sana daha detaylı şekildede Anlatabilirim. En basitinden Allah'ın İsimlerinin Kul'a bırakılması mesela HAMİT SAMET gibi ama bunların başında ABDUL olması gerekiyor OLmazsa Allah'ın Hoşnut olmıyacagı bı durum ortaya cıkabılıyor =) Dahada detayı var senın söylediğin konu ise Allah'a ortak koşmak ama burda din dersi vermek istemiyorum Sadece oyunda olanlardan bu forum sorumlu bende bunu dile getirdim =)
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ha bu arada "Zahir" Zaten arapça Yani Dada bulunuyor değil =)
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
Kullanıcı avatarı
XxXdRoqonimxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXdRoqonimxXx »

HaNdSoMe yazdı:Güzel Bir Konuya Değinmişin Olabilir.Ama bundan sonra olsada ikv de kadim değişse dahi kadim derler
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

MaNiaCjndII yazdı:Öncelikle Merhabalar Herkese,

Çok rahatsız olduğum bir konuyu ikv yönetimine sizin desteğiniz İle duyurmak için konuyu açtım,
Esma'ul Hüsna Allah'ın en güzel isimleri,Ama sanırım oyun yapımcılarımız bunları bilmediği için Oyunda bazı yanlışlar yapmışlar Örnek olacak; el-Kadîm El MUKADDİM ( c.c ) olarakta söylenir(İstediğini öne alandır.),Ez ZAHİR ( c.c )(Varlığı sayısız delillerle açık olandır.).Biri Bir yaratık İsmi, bir Diğeri İse açıkça beni en rahatsız edende bu ve Görew HAİNİ BUL Hain İse ZAHİR adlı boss,Allah'ın en güzel isimlerini Oyundaki Bosslarda görmek beni aşırı derecede rahatsız etti ve yönetimimiz görüp düzeltsin diyede herkesin desteğini bekliyorum... İslamiyete ve Allah'a Saygımızı Belli Edelim.

MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,

AYNEN KATILIYORUM TÜRK OYNU BU AMA BAZI KONULARDA TÜRK OLARAK AŞIYORUZ HERŞEYİ YUMUYORUZ GÖZLERİMİZİ

ETME..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

[GM]Nocomment
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Kekem çok doğru bi konuya değinmişsin. Daha önce farkedemedik Allah bizi affetsin.
Buna benzer bi olayıda video olarak internette seyretmiştim. Mesela avrupa yakası dizisindeki Gaffur ve Burhan gibi.
Yüzde 98'i müslüman olan bi ülkede bu tür olaylar yavaş yavaş meşrulaşmaya başlıyor. Bu yanlıştır.
Oyun yöneticilerinin bu tür konularda daha hassas olmasını beklerdim. Düzeltilebilecek bi hata ancak bunu yaparlarmı orasını bilemiyecem.

TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

MaNiaCjndII yazdı:
mitmet yazdı:zahir kelimesi aynı zamanda arapça da da bulunuyor. normal bir kelime sayılabilir. kadim de öyle. önemli değerli demek.

Hz.Ali'nin Çok Güzel bi lafı Vardır Bilirmisin =))

"Görmek İstemeyenden Daha Kör Kimse yoktur" yanlış anlaşılmasın Orda Burda kullanılması Zaten yanlış bi durum bu zamanla Evrim geçirip halk içinde yaygınlaşmış istersen sana daha detaylı şekildede Anlatabilirim. En basitinden Allah'ın İsimlerinin Kul'a bırakılması mesela HAMİT SAMET gibi ama bunların başında ABDUL olması gerekiyor OLmazsa Allah'ın Hoşnut olmıyacagı bı durum ortaya cıkabılıyor =) Dahada detayı var senın söylediğin konu ise Allah'a ortak koşmak ama burda din dersi vermek istemiyorum Sadece oyunda olanlardan bu forum sorumlu bende bunu dile getirdim =)
çok abartıyorsunuz çook...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön