ARKADAŞ SAAT GECENİN 4 Ü BİZ BİR ARKADAŞIN CEVROŞ GÖREVİNİ YAPMAYA GİDİYORUZ VE KESİME BAŞLADIK VE CEVROŞ UN CANI 40 BAKIN O ANDA NELER OLDU KENDİNİ BİLMEZ ÇAKALLAR NE YAPTI BUYRUN GÖRÜN
allahtan korkusu olan böyle bişeyede kalkışmazdı helal olsun ne diyeyim hadi selametle Sarranxintikam adlı kişide ben arzım diyen #@!? SAVAŞÇITUNA işte kalitesi ortada
3-4 Kişi 1 Şifayı Keserken Mutluydunuz Galiba.Hamzaaa Konuştuğun Laflara Dikkat Et Seni Hiç Sevmem Bilirsin Ama Olmuyan Seviyenide Varmış Gibi Gösterebilirsin.Varsa Bir Sorun Sağ Tıkla Şikayet Et... Forumdan Ağlamana Gerek Yoktu.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
byhMz yazdı:ARKADAŞ SAAT GECENİN 4 Ü BİZ BİR ARKADAŞIN CEVROŞ GÖREVİNİ YAPMAYA GİDİYORUZ VE KESİME BAŞLADIK VE CEVROŞ UN CANI 40 BAKIN O ANDA NELER OLDU KENDİNİ BİLMEZ ÇAKALLAR NE YAPTI BUYRUN GÖRÜN
allahtan korkusu olan böyle bişeyede kalkışmazdı helal olsun ne diyeyim hadi selametle Sarranxintikam adlı kişide ben arzım diyen #@!? SAVAŞÇITUNA işte kalitesi ortada
Ulan velet Sen dua ette ben o saatte orda yoktum sıze gorevmı yaptırırdım ben ordakı lodosları tebrık edıyorum gecende bır konu acılmıstı lodoslar 35levellıkler toplanmıs karakurku kesıyor ve tayfaxcourgunex kesmıs hepsını zaten gucu onlara yeter klan değilmı artık ne kp kastırıyorum nede gecıs ıznı verıyorum delı gıbı arz kesıyorum qq coukları sizi
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Siz bir şifacıyı 3-4 kişi keserken görev yapmıyormuydunuz ? Ben arzım demiyorumki forum hesabımda dahil 2 karakterim hariç hepsi Lodos klanında
Ben isimleri görünce tamam sakin yazdım .. Siz bana karaktersiz #@!? dediniz üstüne bide kestiniz ben tamam eyvallah diyip gidicekmiydim ? Siz kutup açtınız ben cevriyeye vurdum kesmek adına farkeden olduysa tabi
İKV’de Klanlar, bir çok zevki içermesine bağlı olarak bazı riskleri de içermektedir. Başlıca risklerden birisi de yer zaman ve ne yaptığının bir önemi olmadan her türlü saldırıya açık olunmasıdır. Her hangi bir klana katılan kişi bu riski bilerek ve bir yerde önceden kabul ederek katılır. Bilindiği gibi klana katılmak tamamen isteğe bağlıdır. Eğer bu risk sizi mutlu etmiyorsa lütfen klandan çıkmayı deneyiniz.