LODOSLARIN KARA YÜZLERİ ŞER...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

LODOSLARIN KARA YÜZLERİ ŞER...

Mesaj gönderen byhMz »

ARKADAŞ SAAT GECENİN 4 Ü BİZ BİR ARKADAŞIN CEVROŞ GÖREVİNİ YAPMAYA GİDİYORUZ VE KESİME BAŞLADIK VE CEVROŞ UN CANI 40 BAKIN O ANDA NELER OLDU KENDİNİ BİLMEZ ÇAKALLAR NE YAPTI BUYRUN GÖRÜN
Resim Resim

allahtan korkusu olan böyle bişeyede kalkışmazdı helal olsun ne diyeyim hadi selametle
Sarranxintikam adlı kişide ben arzım diyen #@!? SAVAŞÇITUNA işte kalitesi ortada
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: LODOSLARIN KARA YÜZLERİ ŞER...

Mesaj gönderen bLaDexm »

3-4 Kişi 1 Şifayı Keserken Mutluydunuz Galiba.Hamzaaa Konuştuğun Laflara Dikkat Et Seni Hiç Sevmem Bilirsin Ama Olmuyan Seviyenide Varmış Gibi Gösterebilirsin.Varsa Bir Sorun Sağ Tıkla Şikayet Et... Forumdan Ağlamana Gerek Yoktu.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

haha :) bebeye bak, dili çözülmuş konuşmayada başlamış..sen daha aglama yaşındasın veled. Herşey karşılıklı sizin yaptıgınız bizimkılerde uyguluyor ;) SAVAŞÇITUNA senıde tebrık ederım dostum :D
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Xxxfatihxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Xxxfatihxxx »

Bazıları insanlıktan çıkmış bu oyunu oynayanlardan bir alay mal yaa (ben de lodosum)
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

biz burda çoluk çocuklarla deyil yetişkin insanlarla muhattab olmaya çalışıyoruz (=
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

byhMz yazdı:ARKADAŞ SAAT GECENİN 4 Ü BİZ BİR ARKADAŞIN CEVROŞ GÖREVİNİ YAPMAYA GİDİYORUZ VE KESİME BAŞLADIK VE CEVROŞ UN CANI 40 BAKIN O ANDA NELER OLDU KENDİNİ BİLMEZ ÇAKALLAR NE YAPTI BUYRUN GÖRÜN
Resim Resim

allahtan korkusu olan böyle bişeyede kalkışmazdı helal olsun ne diyeyim hadi selametle
Sarranxintikam adlı kişide ben arzım diyen #@!? SAVAŞÇITUNA işte kalitesi ortada
Ulan velet Sen dua ette ben o saatte orda yoktum sıze gorevmı yaptırırdım ben ordakı lodosları tebrık edıyorum gecende bır konu acılmıstı lodoslar 35levellıkler toplanmıs karakurku kesıyor ve tayfaxcourgunex kesmıs hepsını zaten gucu onlara yeter klan değilmı artık ne kp kastırıyorum nede gecıs ıznı verıyorum delı gıbı arz kesıyorum qq coukları sizi
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Öncelikle ordaki ifadene geleyim ,

Siz bir şifacıyı 3-4 kişi keserken görev yapmıyormuydunuz ? Ben arzım demiyorumki forum hesabımda dahil 2 karakterim hariç hepsi Lodos klanında ;)

Ben isimleri görünce tamam sakin yazdım .. Siz bana karaktersiz #@!? dediniz üstüne bide kestiniz ben tamam eyvallah diyip gidicekmiydim ? Siz kutup açtınız ben cevriyeye vurdum kesmek adına farkeden olduysa tabi ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

bende böyle birkaç konu açmıştım bana verilen cevaplar git bunu arz genel etkileşiminde aç olmuştu.

eğer bu klana giriyorsanız kesmeyide kesilmeyi kazanmayıda kaybetmeyide bilmek lazımdır.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

İKV’de Klanlar, bir çok zevki içermesine bağlı olarak bazı riskleri de içermektedir. Başlıca risklerden birisi de yer zaman ve ne yaptığının bir önemi olmadan her türlü saldırıya açık olunmasıdır. Her hangi bir klana katılan kişi bu riski bilerek ve bir yerde önceden kabul ederek katılır. Bilindiği gibi klana katılmak tamamen isteğe bağlıdır. Eğer bu risk sizi mutlu etmiyorsa lütfen klandan çıkmayı deneyiniz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön