Arkadaşlar bir araştırma yaptım ve sonucunu paylaşmak istiyorum
8 sunucunun 7 sinde lodoslar kalabalık ama birlik yok buna karşın ise Arzlar sayısı arz ama bire birde iyi mücadeleler veryorlarmış
Lodosların en güçlü olduğu sunucu Eminönü sunucusu orda arzlar sancaktan bile çıkamıyor bununsebebini tartışalım ve çözülim
Kuklacıdan Kızılşavascı
Eminönünde lodosların güçlü olduğunu nerden çıkardın sürekli dönülüyor sancaklarda bütün serverlerdede aynı ben bir arzım ama lodoslarında hakkını yemeyelim
Konu kilit
SatrannççıBüyüxsatranççı
Sessiz bir yeminle masaya oturmuş bir grup NEFERİZ,
Kimseye ihtiyacımız yok BİZ BİZE YETERİZ.
Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Yaklaşık 15 kişinin arasına girdik 4 kişiyle ve hepsini dağıttık...
Tabii arkadan yine doluştular...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Fazla hayal dünyasında yaşama
ilk defa sana katılıyorum
doğruların adamı vandervaart her zamani gibi katılıyorum vaart
Fazla hayal dünyasında yaşama
İster inan ister inanma taktik olunca çok kolay dağıtılıyor...
Savaşçılardan biri full ışık set düzmüştü zaten...