8 sunucunun 7 sinde lodoslar kalabalık ama birlik yok buna karşın ise Arzlar sayısı arz ama bire birde iyi mücadeleler veryorlarmış
Lodosların en güçlü olduğu sunucu Eminönü sunucusu orda arzlar sancaktan bile çıkamıyor
Kuklacıdan Kızılşavascı

EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Yaklaşık 15 kişinin arasına girdik 4 kişiyle ve hepsini dağıttık...
Tabii arkadan yine doluştular...![]()
ilk defa sana katılıyorumVandervaart yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...
Fazla hayal dünyasında yaşama

Drowxauril yazdı:ilk defa sana katılıyorumVandervaart yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...

İster inan ister inanma taktik olunca çok kolay dağıtılıyor...Vandervaart yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Köşk'te daha bugün 4 kişiyle (Arz tabii) 3 Ecel Getiren, 1 Ashab ile bankayı dağıttık ama azıcık PC'den kalkayım dedim ölmüşüz...