Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

Slm ..oncelıkle umut ben baslıkta yazdıqım qıbı bu sıldıqım çarların sahıbıyım ..uzerımde emeqı olan herkeze sonsuz sayqım var ama hayatıma zaman ayrıamadıqım ve bu oyunu defalarca bırakmaya çalısıp bırakamadıqım ıçın 2 çar savascı ve sıfacı ecel ve ashabp ve ustlerı tam takım olan bu çarları sıldım ...Herkez kızdı emeqıne yazık dıe ama bır sevqılıme ve aıleme ..hayatıma derslerıme ısıme zaman ayıramıyorum ....Bence bu oyun bır hastalık ..çıkın gezın dolasın adanın bu sıcagında çalısıyorum ama sızler oturup oyun oynuyorsunuz dısarı cennet ama farkında deılız ....ZAMANIMIZI BOSUNA HARCIYORUZ ...K.i.b 2,5 Senedır put qıbı pc basında oturdum yazık qenclıqıme ama artık donusum yok.

Umut Zumrutyaprak..
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Re: Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...

Mesaj gönderen Auril »

en doğru karar bu oyun gercekten buğımlılık yaratan bır oyun zaten carları silmeseydin mutlaka geri donerdin en iyisini yapmıssın hayatında basarılar
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pulpfiction »

Tebrikler...
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
panamaxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen panamaxx »

Bu kararlılığından dolayı tebrik ederim.
Aptallar kendi tecrübeleriyle akıllılar ise başkalarının tecrübeleriyle hareket ederler.
saks0cuxd3ny0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saks0cuxd3ny0 »

zumrutyaprak yazdı:Slm ..oncelıkle umut ben baslıkta yazdıqım qıbı bu sıldıqım çarların sahıbıyım ..uzerımde emeqı olan herkeze sonsuz sayqım var ama hayatıma zaman ayrıamadıqım ve bu oyunu defalarca bırakmaya çalısıp bırakamadıqım ıçın 2 çar savascı ve sıfacı ecel ve ashabp ve ustlerı tam takım olan bu çarları sıldım ...Herkez kızdı emeqıne yazık dıe ama bır sevqılıme ve aıleme ..hayatıma derslerıme ısıme zaman ayıramıyorum ....Bence bu oyun bır hastalık ..çıkın gezın dolasın adanın bu sıcagında çalısıyorum ama sızler oturup oyun oynuyorsunuz dısarı cennet ama farkında deılız ....ZAMANIMIZI BOSUNA HARCIYORUZ ...K.i.b 2,5 Senedır put qıbı pc basında oturdum yazık qenclıqıme ama artık donusum yok.

Umut Zumrutyaprak..
bizeme yaprağım uza #@!? :lol:
Xbypence

Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön