Slm ..oncelıkle umut ben baslıkta yazdıqım qıbı bu sıldıqım çarların sahıbıyım ..uzerımde emeqı olan herkeze sonsuz sayqım var ama hayatıma zaman ayrıamadıqım ve bu oyunu defalarca bırakmaya çalısıp bırakamadıqım ıçın 2 çar savascı ve sıfacı ecel ve ashabp ve ustlerı tam takım olan bu çarları sıldım ...Herkez kızdı emeqıne yazık dıe ama bır sevqılıme ve aıleme ..hayatıma derslerıme ısıme zaman ayıramıyorum ....Bence bu oyun bır hastalık ..çıkın gezın dolasın adanın bu sıcagında çalısıyorum ama sızler oturup oyun oynuyorsunuz dısarı cennet ama farkında deılız ....ZAMANIMIZI BOSUNA HARCIYORUZ ...K.i.b 2,5 Senedır put qıbı pc basında oturdum yazık qenclıqıme ama artık donusum yok.
Umut Zumrutyaprak..
Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Re: Mcbalamir V Titxtabip ... Bu OYUN Bir HASTALIk...
en doğru karar bu oyun gercekten buğımlılık yaratan bır oyun zaten carları silmeseydin mutlaka geri donerdin en iyisini yapmıssın hayatında basarılar
auril & DoubleLift
- Pulpfiction
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Bu kararlılığından dolayı tebrik ederim.
Aptallar kendi tecrübeleriyle akıllılar ise başkalarının tecrübeleriyle hareket ederler.
-
saks0cuxd3ny0
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
bizeme yaprağım uza #@!? :lol:zumrutyaprak yazdı:Slm ..oncelıkle umut ben baslıkta yazdıqım qıbı bu sıldıqım çarların sahıbıyım ..uzerımde emeqı olan herkeze sonsuz sayqım var ama hayatıma zaman ayrıamadıqım ve bu oyunu defalarca bırakmaya çalısıp bırakamadıqım ıçın 2 çar savascı ve sıfacı ecel ve ashabp ve ustlerı tam takım olan bu çarları sıldım ...Herkez kızdı emeqıne yazık dıe ama bır sevqılıme ve aıleme ..hayatıma derslerıme ısıme zaman ayıramıyorum ....Bence bu oyun bır hastalık ..çıkın gezın dolasın adanın bu sıcagında çalısıyorum ama sızler oturup oyun oynuyorsunuz dısarı cennet ama farkında deılız ....ZAMANIMIZI BOSUNA HARCIYORUZ ...K.i.b 2,5 Senedır put qıbı pc basında oturdum yazık qenclıqıme ama artık donusum yok.
Umut Zumrutyaprak..
Xbypence
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim
Bana O Gün Bitti Dediğin Zaman Benim İçin Bittin Bana O Gün Git Dediğin İçin Senin İçin İçtim Bana O Gün Seni Seviyorum Dedin Ya ' SeNin İçin Güldüm.Bana Mutlumusun Derdin Ya Senin İçin Mutlu Oldum.Çünkü Ben Sana Aşığım Meleğim