Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xccherocc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri

Mesaj gönderen xccherocc »

Arkadaşlar Katliyamxrevenge hırsıdır bilge kaan halit kolyemi çalmıştır Troyxpunisherla aramı bozmuştur Ne arasanız var bu itde...
Kullanıcı avatarı
Metalien
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri

Mesaj gönderen Metalien »

Canberk bak kuzenimsin diye sesimi çıkarmıyorum o kolyeyi kendin verdin ve de okuma yazma bilmiyorsun daha sana yedirdiğim paralara sayarsın eğer o kolyeyi çaldığımı düşünüyorsan...Ve de Troyxpunisher konusunda da sana şaka yaptığımı söyledim sen de hiçbir şeyi okumadan(okuyamadan da diyebilirim) gidip adama küfür yazıyorsun.Biraz dikkatli olmayı öğren ve de bana hırsız diye iftira atma o kolyeyi kendin verdin...Allah'ından bul başka hiçbir söz söylemiyorum...Senin yediğin naneleri de oyunda duymayan kalmadı ettiğin küfürleri herkes şikayet etti keşke GMler charını kapatsa senin gibi bir mikroptan kurtulsak.Her sinirlendiğinde forumu kullanma gel yüzüme karşı söyle ne istiyorsan.Ara telefonla söyle bu kadar iftiracı bir insan görmedim item sattım paramı sana verdim yüzsüz bir de hırsız demeye ne hak buluyorsun kendinde.Oyuna başladığım günden beri sana düzenli para veriyoruz sen kendine item alıyorsun arada item veriyorsun nadiren...Hırsız ben miyim sen misin? Takdiri oyundaki arkadaşlara bırakıyorum...
Katliyamxrevenge
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl
Kullanıcı avatarı
Scraflyxmagician
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Scraflyxmagician »

xccherocc yazdı:Arkadaşlar Katliyamxrevenge hırsıdır bilge kaan halit kolyemi çalmıştır Troyxpunisherla aramı bozmuştur Ne arasanız var bu itde...

Lan canberk kuzeninle adam gibi konulşsana o diğer canberk hırsız sen diyon kemal hırsız hangi birinize inanalım hiç birinizin kanıtı yok ve ayrıca bilge kagan kolye 400 bın 400 bın ıcın kuzenıne ınsan yerıne koymayıp it diyorsun bence cok abartmıssın
]
xccherocc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xccherocc »

Lan baran FatihFatih sen hırsızsız bunu herkez biliyo zaten aslanım forumda boy boy fotoların var daha ne olsun ... anca konuşuyon saf ilk aynaya bak sonra milleti eleştir...
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

xccherocc yazdı: anca konuşuyon saf ilk aynaya bak sonra milleti eleştir...
Aynen benım bı çok konumada abuk subuk şeyler yazıyon çocuksun bılıoz demıyoz bışı açtırtma azımı!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

Katliyamxrevenge nin benim ile alakaı yoktur bilginize ..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Metalien
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Metalien »

Ya Halil misin nesin böyle bi konuda bile şunu yazıp duruyorsun ya anladık tamam alakan yok kardeşim tamam sakin ol bir ya her Katliyamxrevenge gördüğün konuya atlama Allah aşkına yaa!
Katliyamxrevenge
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl

“Genel Sohbet” sayfasına dön