Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri
Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri
Arkadaşlar Katliyamxrevenge hırsıdır bilge kaan halit kolyemi çalmıştır Troyxpunisherla aramı bozmuştur Ne arasanız var bu itde...
Re: Katliyaxrevenge Sılahtar Darkx Hırsız ve Şerefsizdir İçeri
Canberk bak kuzenimsin diye sesimi çıkarmıyorum o kolyeyi kendin verdin ve de okuma yazma bilmiyorsun daha sana yedirdiğim paralara sayarsın eğer o kolyeyi çaldığımı düşünüyorsan...Ve de Troyxpunisher konusunda da sana şaka yaptığımı söyledim sen de hiçbir şeyi okumadan(okuyamadan da diyebilirim) gidip adama küfür yazıyorsun.Biraz dikkatli olmayı öğren ve de bana hırsız diye iftira atma o kolyeyi kendin verdin...Allah'ından bul başka hiçbir söz söylemiyorum...Senin yediğin naneleri de oyunda duymayan kalmadı ettiğin küfürleri herkes şikayet etti keşke GMler charını kapatsa senin gibi bir mikroptan kurtulsak.Her sinirlendiğinde forumu kullanma gel yüzüme karşı söyle ne istiyorsan.Ara telefonla söyle bu kadar iftiracı bir insan görmedim item sattım paramı sana verdim yüzsüz bir de hırsız demeye ne hak buluyorsun kendinde.Oyuna başladığım günden beri sana düzenli para veriyoruz sen kendine item alıyorsun arada item veriyorsun nadiren...Hırsız ben miyim sen misin? Takdiri oyundaki arkadaşlara bırakıyorum...
Katliyamxrevenge
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
xccherocc yazdı:Arkadaşlar Katliyamxrevenge hırsıdır bilge kaan halit kolyemi çalmıştır Troyxpunisherla aramı bozmuştur Ne arasanız var bu itde...
Lan canberk kuzeninle adam gibi konulşsana o diğer canberk hırsız sen diyon kemal hırsız hangi birinize inanalım hiç birinizin kanıtı yok ve ayrıca bilge kagan kolye 400 bın 400 bın ıcın kuzenıne ınsan yerıne koymayıp it diyorsun bence cok abartmıssın
]
Lan baran FatihFatih sen hırsızsız bunu herkez biliyo zaten aslanım forumda boy boy fotoların var daha ne olsun ... anca konuşuyon saf ilk aynaya bak sonra milleti eleştir...
Aynen benım bı çok konumada abuk subuk şeyler yazıyon çocuksun bılıoz demıyoz bışı açtırtma azımı!xccherocc yazdı: anca konuşuyon saf ilk aynaya bak sonra milleti eleştir...
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Katliyamxrevenge nin benim ile alakaı yoktur bilginize ..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Ya Halil misin nesin böyle bi konuda bile şunu yazıp duruyorsun ya anladık tamam alakan yok kardeşim tamam sakin ol bir ya her Katliyamxrevenge gördüğün konuya atlama Allah aşkına yaa!
Katliyamxrevenge
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl
Xbaraka
Darkx
Ixkasaxl