40 lv Nasıl Para kasabilirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maviakrepikv
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

40 lv Nasıl Para kasabilirim

Mesaj gönderen maviakrepikv »

40 lv savaşçıyım oyundaki en yüksek lv karakterim bu oyunda nbasıl para kazanabilirim hiç bilmiyorum birde nasıl itemler alsam daha sağlam olur lütfen yardım
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: 40 lv Nasıl Para kasabilirim

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Al plus takma kafana plus alamıcaksan hem 44 e kadar kasarsın hemde para ıyı yaparsın gıt ırıdyumdakı yılanlardan kes ve ırıdyum çek 3-4 tane çıksa 44 olana kadar bızım swde 4x15=60 m bunlada ışte max set yapmaya çalışırsın olur bıter
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Plus paket alamıyorum diyorsan Ttnet kullan ondanda iyi gelir
Kullanıcı avatarı
maviakrepikv
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maviakrepikv »

cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

maviakrepikv yazdı:cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Yılanlarda ve dişinin orda ama arkadaşın dediğine bakma şıp diye çıkmıyor ve dolu oluyor ;)
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Firelife yazdı:
maviakrepikv yazdı:cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Yılanlarda ve dişinin orda ama arkadaşın dediğine bakma şıp diye çıkmıyor ve dolu oluyor ;)
Evet şıp dıye ztn çıkmaz sabır ve 44 lvl olma arzusu xD 44 lvl rahatça olursun canın sıkılmaz hep heycan dorukta ırıdyummu çıkçak felan bırde bışı sölım cumartesı pazar kuklacıda daha boş oluyo hele öğle vakıtlerı herkez bı yerlere gıdıo heralde ondan en çok yoqun olan günler ama kışın denemeye kalkmayın xD en dolu sunucuların dopdulu olan günler
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

maviakrepikv yazdı:40 lv savaşçıyım oyundaki en yüksek lv karakterim bu oyunda nbasıl para kazanabilirim hiç bilmiyorum birde nasıl itemler alsam daha sağlam olur lütfen yardım
Mavi Topaz , Akik , Sibiryalı , Gano , İridyum , Budaksız Abanoz bunları çekmeye çalış para para demezsin..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ben sana daha zevkli bir yol söyliyim çantanı boşlat full boşboş olsın karacin kes hep düşen torbalardaki çöp itemleri al çantan dolana kadar hep böyle yap sonra öl bunları sat 44 lwl olana kadar böyle yapsan çok rahat bence 5-6 m kasarsın plusun vasa daha fazla ayrıca efsunlu itemde düşse yaratık keserken onlarıda satsan sonra birazda ticaretin iyiyse oyunda kral olursun =)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
FoRBiDDeN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen FoRBiDDeN »

efsaneottoman yazdı:Ben sana daha zevkli bir yol söyliyim çantanı boşlat full boşboş olsın karacin kes hep düşen torbalardaki çöp itemleri al çantan dolana kadar hep böyle yap sonra öl bunları sat 44 lwl olana kadar böyle yapsan çok rahat bence 5-6 m kasarsın plusun vasa daha fazla ayrıca efsunlu itemde düşse yaratık keserken onlarıda satsan sonra birazda ticaretin iyiyse oyunda kral olursun =)
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar İçin Bana Küfredeceksiniz :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön