40 lv Nasıl Para kasabilirim
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
40 lv Nasıl Para kasabilirim
40 lv savaşçıyım oyundaki en yüksek lv karakterim bu oyunda nbasıl para kazanabilirim hiç bilmiyorum birde nasıl itemler alsam daha sağlam olur lütfen yardım
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Re: 40 lv Nasıl Para kasabilirim
Al plus takma kafana plus alamıcaksan hem 44 e kadar kasarsın hemde para ıyı yaparsın gıt ırıdyumdakı yılanlardan kes ve ırıdyum çek 3-4 tane çıksa 44 olana kadar bızım swde 4x15=60 m bunlada ışte max set yapmaya çalışırsın olur bıter
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Plus paket alamıyorum diyorsan Ttnet kullan ondanda iyi gelir
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yılanlarda ve dişinin orda ama arkadaşın dediğine bakma şıp diye çıkmıyor ve dolu oluyormaviakrepikv yazdı:cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Evet şıp dıye ztn çıkmaz sabır ve 44 lvl olma arzusu xD 44 lvl rahatça olursun canın sıkılmaz hep heycan dorukta ırıdyummu çıkçak felan bırde bışı sölım cumartesı pazar kuklacıda daha boş oluyo hele öğle vakıtlerı herkez bı yerlere gıdıo heralde ondan en çok yoqun olan günler ama kışın denemeye kalkmayın xD en dolu sunucuların dopdulu olan günlerFirelife yazdı:Yılanlarda ve dişinin orda ama arkadaşın dediğine bakma şıp diye çıkmıyor ve dolu oluyormaviakrepikv yazdı:cevaplar için sağolun peki nerde var iridyum
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Mavi Topaz , Akik , Sibiryalı , Gano , İridyum , Budaksız Abanoz bunları çekmeye çalış para para demezsin..maviakrepikv yazdı:40 lv savaşçıyım oyundaki en yüksek lv karakterim bu oyunda nbasıl para kazanabilirim hiç bilmiyorum birde nasıl itemler alsam daha sağlam olur lütfen yardım
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Ben sana daha zevkli bir yol söyliyim çantanı boşlat full boşboş olsın karacin kes hep düşen torbalardaki çöp itemleri al çantan dolana kadar hep böyle yap sonra öl bunları sat 44 lwl olana kadar böyle yapsan çok rahat bence 5-6 m kasarsın plusun vasa daha fazla ayrıca efsunlu itemde düşse yaratık keserken onlarıda satsan sonra birazda ticaretin iyiyse oyunda kral olursun 
Ottomanxölümsüz anısına
efsaneottoman yazdı:Ben sana daha zevkli bir yol söyliyim çantanı boşlat full boşboş olsın karacin kes hep düşen torbalardaki çöp itemleri al çantan dolana kadar hep böyle yap sonra öl bunları sat 44 lwl olana kadar böyle yapsan çok rahat bence 5-6 m kasarsın plusun vasa daha fazla ayrıca efsunlu itemde düşse yaratık keserken onlarıda satsan sonra birazda ticaretin iyiyse oyunda kral olursun
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar İçin Bana Küfredeceksiniz