E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?
Bilen biri açıklama yaparsa sevinirim ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar bilen biri yazsın ayı oynamıyo burda yardım etmeniz lazım lütfen yaw :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
madiguzel87
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen madiguzel87 »

rapper yazdı:Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?
Bu durumlarda art arda mesaj göndermeyin. Ben böyle bir hata yaptığım için uyarma gereği hissettim. Gönderdiğiniz tüm mesajlara daha sonra cevap geliyor ve bir sürü SMS ücreti gidiyor. 1 kere gönderdikten sonra cevabını bekleyin. Sabırsızlığım yüzünden 4 TL gitti. =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

madiguzel87 yazdı:
rapper yazdı:Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?
Bu durumlarda art arda mesaj göndermeyin. Ben böyle bir hata yaptığım için uyarma gereği hissettim. Gönderdiğiniz tüm mesajlara daha sonra cevap geliyor ve bir sürü SMS ücreti gidiyor. 1 kere gönderdikten sonra cevabını bekleyin. Sabırsızlığım yüzünden 4 TL gitti. =)
Ben 1 mesaja evet desem attıgım dıer mesajda para alırmı ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön