Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?
Bilen biri açıklama yaparsa sevinirim ..
E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!
E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: E-Pin Alamıyorum :S [Lütfen Bakın] !!
Arkadaşlar bilen biri yazsın ayı oynamıyo burda yardım etmeniz lazım lütfen yaw 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- madiguzel87
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Bu durumlarda art arda mesaj göndermeyin. Ben böyle bir hata yaptığım için uyarma gereği hissettim. Gönderdiğiniz tüm mesajlara daha sonra cevap geliyor ve bir sürü SMS ücreti gidiyor. 1 kere gönderdikten sonra cevabını bekleyin. Sabırsızlığım yüzünden 4 TL gitti.rapper yazdı:Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?

Ben 1 mesaja evet desem attıgım dıer mesajda para alırmı ?madiguzel87 yazdı:Bu durumlarda art arda mesaj göndermeyin. Ben böyle bir hata yaptığım için uyarma gereği hissettim. Gönderdiğiniz tüm mesajlara daha sonra cevap geliyor ve bir sürü SMS ücreti gidiyor. 1 kere gönderdikten sonra cevabını bekleyin. Sabırsızlığım yüzünden 4 TL gitti.rapper yazdı:Arkadaşlar bugün 22.00 gibi e-pin almaya çalıştım 2 kez ama mesaj falan gelmedi . Hafta sonu da değil ve mesai saati falan değil geçen sefer 23.00'te almıştım e-pin.. Benim bilmediğim birşey mi oldu yoksa basit bir teknik problem mi ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~