Neden Bu İki Lonca Arasında İktifak Yapılmıyor...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
aliveli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Neden Bu İki Lonca Arasında İktifak Yapılmıyor...

Mesaj gönderen aliveli »

Bir Süredir ([Kuklacı] MssR ve RoA) Loncası arasında anlaşmazlık olduğunu yorumlarda birbirlerine fazla ağır davrandıklarını düşünüyorum.İki Loncanında Liderleri Kuklacıda tanınan sevilen liderlerdir.Bence aralarında ortak bir düşünceye varmaları gerekmektedir.Bu iki Loncada Arz Klanındadır.Bu da ortada bir düşmanlığın olmaması gerektiğinin gösterir.

[RoA]=Kuklacı Loncası Lideri HeRoTuRkk ve WaxWhineRAVYN bence bu konuya bir açıklık getirmelisiniz.
[MssR]=Kuklacı Lonca Lideri Kalıcc Sizde bu konuya açıklık getirirseniz Bir çok kişi rahatlıyacaktır.

Sizler çarpıştığınız sürece birbirinize sert tavırlarda bulunduğunuz sürece Kuklacı bir yere gelmez sizler sayesinde kuklacıda dosluk nasıl olur görülmeli bence yeni açılacak loncalarada kötü örnek olduğunuz ap açık ortada.
Sesimi (MssR ve RoA) Liderlerinin duyması dileğiyle...

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottman

Re: Neden Bu İki Lonca Arasında İktifak Yapılmıyor...

Mesaj gönderen YaSnoV »

böyLe bish olması bence zor ve imkansız hatta.... çünkü RoA 'nın misyonu ve vizyonu belli ... buna evt dicklerini hiç ama hiç zannettmiyorum. ..
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
aliveli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aliveli »

Benim demek isteğim ortak bir Lonca olmaları değil Dost Ve Beraber savaşan Etkinlik yapan bir Lonca olmaları düşüncem
aliveli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aliveli »

Birbirlerini savunacak erdemde olmaları bence bu iki Loncayıda daha fazla Yüceltir...
Kullanıcı avatarı
kaan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaan »

Kardesim Demişsinde Saten Bu 2 Lonca Arasında Herhangibir Sürtüşme Söz Konusu Değildir... Onlar RoA bİZ MssR Bu Kadar... Ben Kendi Şahsıma Konisim RoA Loncasındaki 1 Kişi Haricinde Herkesi Severim Bende Zamanında O Loncadaydım Kesinlikle Dediğin Tarz Sürtüşme, Tartısma vs. OLMAS...!!! Bu Arada Yasinim Her Loncanın Bir Vizyonu Vardır Bu Sadece RoA İçin Gecerli Değil...!!!

İyi Forumlar...!!!
>>> Şeklimiz Yeter <<<

ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Kardeşim RoA ile bir sorunumuz yok olmuycaktırda.RoA bizim için önemli bir Loncadır bende Eski RoAyım ve bundan halende gurur duyarım böyle bir loncaya girmek herkezin harcı değildir.Böyle şeyler cıkarıp Lütfen İki Loncanın ilişkilerinin içine girmeyiniz.İktifak derken biz herzamn RoA nın yanındayız onlarında bizim yanımızda olduğundan şüphe yoktur.

Bunun birkere daha altını çiziyorum.RoA ile düşmanlık değil Dostluğumuz var bu hep böyle gidecek.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

RoA ve MssR loncaları arasında bir gerilim/sürtüşme/düşmanlık yoktur.

RoA vizyon ve misyonu gereği ittifaklara sıcak bakmıyoruz ama kurulan loncalara destek çıkıyoruz. İki loncada Arz klanı mensubu, yani meydanlarda beraber savaşacak loncalar. Aramızda düşmanlık söz konusu olamaz, aynı zamanda bir ittifaktanda bahsedilemez.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

MssR yeni bir lonca ama RoA yıllardır ikv sunucularında olan bir lonca. 2 si arasında heralde kötü bir ilişki yok. Bence birleşme teklifi saçma. Birbirlerine tabiki yardım edebilirler ama tabi isterlerse
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Bu konuda söylenecek cok laf yok RoA ile iktifak yapma olanağı olsa bile kendimizi onlarla İktifak şeklinde olacak kadar tecrübeli göremiyoruz.RoA dediğiniz gibi Yılların Loncasıdır.MssR ' böyle bir Lonca ile düşman değil sadece böyle bir Loncanın kardeşi olabilir.

MssR' olarakda böyle bir Loncanın kardeşi Olmak Bizim için Anlatılamıyacak bir Gururdur.

İYİ FORUMLAR...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
TRiPuRa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen TRiPuRa »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

RoA ve MssR loncaları arasında bir gerilim/sürtüşme/düşmanlık yoktur.

RoA vizyon ve misyonu gereği ittifaklara sıcak bakmıyoruz ama kurulan loncalara destek çıkıyoruz. İki loncada Arz klanı mensubu, yani meydanlarda beraber savaşacak loncalar. Aramızda düşmanlık söz konusu olamaz, aynı zamanda bir ittifaktanda bahsedilemez.

İyiForumlar...

WaxWhineRAVYN

Arkadasıma kATILIYORUM...
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön