Bir Süredir ([Kuklacı] MssR ve RoA) Loncası arasında anlaşmazlık olduğunu yorumlarda birbirlerine fazla ağır davrandıklarını düşünüyorum.İki Loncanında Liderleri Kuklacıda tanınan sevilen liderlerdir.Bence aralarında ortak bir düşünceye varmaları gerekmektedir.Bu iki Loncada Arz Klanındadır.Bu da ortada bir düşmanlığın olmaması gerektiğinin gösterir.
[RoA]=Kuklacı Loncası Lideri HeRoTuRkk ve WaxWhineRAVYN bence bu konuya bir açıklık getirmelisiniz.
[MssR]=Kuklacı Lonca Lideri Kalıcc Sizde bu konuya açıklık getirirseniz Bir çok kişi rahatlıyacaktır.
Sizler çarpıştığınız sürece birbirinize sert tavırlarda bulunduğunuz sürece Kuklacı bir yere gelmez sizler sayesinde kuklacıda dosluk nasıl olur görülmeli bence yeni açılacak loncalarada kötü örnek olduğunuz ap açık ortada.
Sesimi (MssR ve RoA) Liderlerinin duyması dileğiyle...
İyi Forumlar...
Neden Bu İki Lonca Arasında İktifak Yapılmıyor...
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottman
Re: Neden Bu İki Lonca Arasında İktifak Yapılmıyor...
böyLe bish olması bence zor ve imkansız hatta.... çünkü RoA 'nın misyonu ve vizyonu belli ... buna evt dicklerini hiç ama hiç zannettmiyorum. ..
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
Benim demek isteğim ortak bir Lonca olmaları değil Dost Ve Beraber savaşan Etkinlik yapan bir Lonca olmaları düşüncem
Birbirlerini savunacak erdemde olmaları bence bu iki Loncayıda daha fazla Yüceltir...
Kardesim Demişsinde Saten Bu 2 Lonca Arasında Herhangibir Sürtüşme Söz Konusu Değildir... Onlar RoA bİZ MssR Bu Kadar... Ben Kendi Şahsıma Konisim RoA Loncasındaki 1 Kişi Haricinde Herkesi Severim Bende Zamanında O Loncadaydım Kesinlikle Dediğin Tarz Sürtüşme, Tartısma vs. OLMAS...!!! Bu Arada Yasinim Her Loncanın Bir Vizyonu Vardır Bu Sadece RoA İçin Gecerli Değil...!!!
İyi Forumlar...!!!
İyi Forumlar...!!!
>>> Şeklimiz Yeter <<<
ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim RoA ile bir sorunumuz yok olmuycaktırda.RoA bizim için önemli bir Loncadır bende Eski RoAyım ve bundan halende gurur duyarım böyle bir loncaya girmek herkezin harcı değildir.Böyle şeyler cıkarıp Lütfen İki Loncanın ilişkilerinin içine girmeyiniz.İktifak derken biz herzamn RoA nın yanındayız onlarında bizim yanımızda olduğundan şüphe yoktur.
Bunun birkere daha altını çiziyorum.RoA ile düşmanlık değil Dostluğumuz var bu hep böyle gidecek.
Bunun birkere daha altını çiziyorum.RoA ile düşmanlık değil Dostluğumuz var bu hep böyle gidecek.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
RoA ve MssR loncaları arasında bir gerilim/sürtüşme/düşmanlık yoktur.
RoA vizyon ve misyonu gereği ittifaklara sıcak bakmıyoruz ama kurulan loncalara destek çıkıyoruz. İki loncada Arz klanı mensubu, yani meydanlarda beraber savaşacak loncalar. Aramızda düşmanlık söz konusu olamaz, aynı zamanda bir ittifaktanda bahsedilemez.
İyiForumlar...
RoA vizyon ve misyonu gereği ittifaklara sıcak bakmıyoruz ama kurulan loncalara destek çıkıyoruz. İki loncada Arz klanı mensubu, yani meydanlarda beraber savaşacak loncalar. Aramızda düşmanlık söz konusu olamaz, aynı zamanda bir ittifaktanda bahsedilemez.
İyiForumlar...
MssR yeni bir lonca ama RoA yıllardır ikv sunucularında olan bir lonca. 2 si arasında heralde kötü bir ilişki yok. Bence birleşme teklifi saçma. Birbirlerine tabiki yardım edebilirler ama tabi isterlerse
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuda söylenecek cok laf yok RoA ile iktifak yapma olanağı olsa bile kendimizi onlarla İktifak şeklinde olacak kadar tecrübeli göremiyoruz.RoA dediğiniz gibi Yılların Loncasıdır.MssR ' böyle bir Lonca ile düşman değil sadece böyle bir Loncanın kardeşi olabilir.
MssR' olarakda böyle bir Loncanın kardeşi Olmak Bizim için Anlatılamıyacak bir Gururdur.
İYİ FORUMLAR...
MssR' olarakda böyle bir Loncanın kardeşi Olmak Bizim için Anlatılamıyacak bir Gururdur.
İYİ FORUMLAR...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
Arkadasıma kATILIYORUM...