Test Sunucusu Neden Açıldı .....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Test Sunucusu Neden Açıldı .....

Mesaj gönderen Reymond »

Arkadaşlar test sunucusu "bağlantınız kesildi:183" hatasını ve düşmelerin neden kaynaklandığını bulmak için acıldı (bildiğim kadarıyla ama kesin değil etrafdan bu kadar bilgi toplayabildim) aslında test sunucusu acıkcası 3 yıllık ikvde alamadığım zevki bana 1 saatde yaşattı diyebilirim ama bu kadar basit olması biraz kötü bence diğer konulardada yazdım burdada yazacağım bana kalırsa oyun 44 e kadar testdeki gibi 44den sonra normal serverlardaki gibi olsun ozan süper olur.Neden 44 diye sorcak olursanız 44de özellikle yeni başlayanlar bam başka hiç bir oyunda göremeyecekleri bir yere giriyorlar meran labirenti ben arkadaşıma oyunu gösterirken hiç bir yeri beğenmedi mühürlüden girdiğimde sömürtüyordu ama merana bir girdim arkadaşın yüz ifadesi değişti ağızı acık kaldı yeni oyuncuları ve ilk defa meran şehirini iflise görenlerin yüzünde cidden bir değişme oluyor :D ben ilk girdiğimde sabırsızlıkdan bomlarda durmadan ölüyordum mesela neyse daha güzel bir ikv için ne gerekiyorsa o olur inşallah ne diyim :)
<)
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Test Sunucusu Neden Açıldı .....

Mesaj gönderen Schaeffer »

Çok güzel düşünce tebrik ederim ;)
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Test Sunucusu Neden Açıldı .....

Mesaj gönderen Reymond »

Schaeffer yazdı:Çok güzel düşünce tebrik ederim ;)
Teşekkür ederim. :)
<)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön