Test Sunucusu Neden Açıldı .....
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Test Sunucusu Neden Açıldı .....
Arkadaşlar test sunucusu "bağlantınız kesildi:183" hatasını ve düşmelerin neden kaynaklandığını bulmak için acıldı (bildiğim kadarıyla ama kesin değil etrafdan bu kadar bilgi toplayabildim) aslında test sunucusu acıkcası 3 yıllık ikvde alamadığım zevki bana 1 saatde yaşattı diyebilirim ama bu kadar basit olması biraz kötü bence diğer konulardada yazdım burdada yazacağım bana kalırsa oyun 44 e kadar testdeki gibi 44den sonra normal serverlardaki gibi olsun ozan süper olur.Neden 44 diye sorcak olursanız 44de özellikle yeni başlayanlar bam başka hiç bir oyunda göremeyecekleri bir yere giriyorlar meran labirenti ben arkadaşıma oyunu gösterirken hiç bir yeri beğenmedi mühürlüden girdiğimde sömürtüyordu ama merana bir girdim arkadaşın yüz ifadesi değişti ağızı acık kaldı yeni oyuncuları ve ilk defa meran şehirini iflise görenlerin yüzünde cidden bir değişme oluyor
ben ilk girdiğimde sabırsızlıkdan bomlarda durmadan ölüyordum mesela neyse daha güzel bir ikv için ne gerekiyorsa o olur inşallah ne diyim
<)
Re: Test Sunucusu Neden Açıldı .....
Çok güzel düşünce tebrik ederim 
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Reymond
- İstihbarat Üyesi