Neyi Bekliyoruz???
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Neyi Bekliyoruz???
Arkadaşlar son zamanlarda kadim fiyatları iyice saçma sapan bir yere gelmiş bulunmakta ve buda benim canımı sıkmakta ve birçok kişininde peki ya neyi bekliyoruz?Brinin bu olaya el atması lazım en başta gm lerin güzel bir organizasyon yapıp herkezi hizaya sokup başımızda beklemesi lazım yoksa bir şaheser üretemiyecez zamanında 40m den kadim satanlar şimdi kan ağlıyorlar diğer sunucularda 15m e kadar düşen kadim fiyatları neden bizim sunucuda bukadar yüksek olsunki?Umarım okur ve yorumlarınızı paylaşrsınz bir yönetici okursa cok sevincem yoksa bizim içinde şaheser yalan olucak...(Elim kolum bağlı durmaktan sıkıldım)
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- tahinci
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neyi Bekliyoruz???
Aslında haklısın. Bu güncellemeden sonra 1 kişi bile şaheser üretemedi. Sonumuz nereye varacak hiç bi fikrim ok 
Tek yol İNCİ 
- HayaLGozLum
- Salgın Koruyucusu
Bunun en önemli sebebi sunucudaki yoğunluk ve herkezin bir , iki'yi bırakıp 3,4 . karekterine şaheser üretmek istemesi ...Şaheserlilerin çoğuda kadime yönelmiyor niye yönelsin ki ? adamın görevi olmuş.
tHeROCKerBOY ..
mrhx ...
mrhx ...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
gerçektende şimdi kadimi 100mden düşük fiyatla satanları görüyorum onlarda 99 900 diyolar
ayrıca iridyumunda fiyatını 9me kadar, mavi topazın fiyatını 4me kadar çıkardılar. umarım bu yükselme diğer meteryallerede sıçramaz 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
İlk cümlene değil ama ikinci cümlene kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim.Ancak bir yakın arkadaşının ricası ile katılıyor çoğu.HayaLGozLum yazdı:
Bunun en önemli sebebi sunucudaki yoğunluk ve herkezin bir , iki'yi bırakıp 3,4 . karekterine şaheser üretmek istemesi ...Şaheserlilerin çoğuda kadime yönelmiyor niye yönelsin ki ? adamın görevi olmuş.
Ama şöyle bir durum var,kadimin kesilmesi için büyük bir birlik ve beraberlik içine girmeliyiz,oraya gittiğimizde -daha önce yaşanmış- sıra kavgası,oturup saldırmamak,yahud görevi olanın bırakıp gitmesi gibi olaylar kattiyen yaşanmamalı.
Yani benim önerim şudur ki öncelikle viewtopic.php?f=24&t=8052&p=75699&hilit=QwXaS#p75699 adresindeki ilk mesajı herkes okumalıdır,üşenmemelidir.Mesaj eski ve güncellemeden önce yazılmış olabilir ancak taktiği kullanmaktan zarar gelmez
Kadim'in yanına gitmeden önce sıralar ve gruplar belirlenmeli,hatta görevi olan grup kaçmasın diye,kesimden önce ÇOK GÜVENİLİR BİR KİŞİYE değerli bir materyal/eşya bırakmalıdır.(Biraz tehlikeli olabilir elbette,bende çok tasvip ediyo değilim açıkcası).Kadimde iken grupsuz arkadaşlar bir şekilde aradan ayıklanmalıdırlar.
Unutmayın ; burası BEYAZ KÖŞK ...!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
işin açıkcası kadimi kesen adam materyalı umursamaz ve kadimi aldıgı gibi fırlar kadimin fiyatı 100m daha değerli ne varki?
Royalxcappy [Ecel Getiren]

Çok dogru neyi Bekliyoruz...?? :?:
-
- FareAdam Düşmanı
yeni bi kesim şekli bulmuş bulunmaktayım sadece 10 12 kişi yeterlidir ben kestkten sonra sizlede paylaşıcam ayrıntılı şeklde iyi günler...
CoOoLMaN