Neyi Bekliyoruz???

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Neyi Bekliyoruz???

Mesaj gönderen Royalxcappy »

Arkadaşlar son zamanlarda kadim fiyatları iyice saçma sapan bir yere gelmiş bulunmakta ve buda benim canımı sıkmakta ve birçok kişininde peki ya neyi bekliyoruz?Brinin bu olaya el atması lazım en başta gm lerin güzel bir organizasyon yapıp herkezi hizaya sokup başımızda beklemesi lazım yoksa bir şaheser üretemiyecez zamanında 40m den kadim satanlar şimdi kan ağlıyorlar diğer sunucularda 15m e kadar düşen kadim fiyatları neden bizim sunucuda bukadar yüksek olsunki?Umarım okur ve yorumlarınızı paylaşrsınz bir yönetici okursa cok sevincem yoksa bizim içinde şaheser yalan olucak...(Elim kolum bağlı durmaktan sıkıldım)
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
tahinci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neyi Bekliyoruz???

Mesaj gönderen tahinci »

Aslında haklısın. Bu güncellemeden sonra 1 kişi bile şaheser üretemedi. Sonumuz nereye varacak hiç bi fikrim ok :cry:
Tek yol İNCİ :)
Kullanıcı avatarı
HayaLGozLum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HayaLGozLum »

Bunun en önemli sebebi sunucudaki yoğunluk ve herkezin bir , iki'yi bırakıp 3,4 . karekterine şaheser üretmek istemesi ...Şaheserlilerin çoğuda kadime yönelmiyor niye yönelsin ki ? adamın görevi olmuş.
tHeROCKerBOY ..
mrhx ...
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen karabatu14 »

gerçektende şimdi kadimi 100mden düşük fiyatla satanları görüyorum onlarda 99 900 diyolar :D ayrıca iridyumunda fiyatını 9me kadar, mavi topazın fiyatını 4me kadar çıkardılar. umarım bu yükselme diğer meteryallerede sıçramaz :(
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

HayaLGozLum yazdı:
Bunun en önemli sebebi sunucudaki yoğunluk ve herkezin bir , iki'yi bırakıp 3,4 . karekterine şaheser üretmek istemesi ...Şaheserlilerin çoğuda kadime yönelmiyor niye yönelsin ki ? adamın görevi olmuş.
İlk cümlene değil ama ikinci cümlene kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim.Ancak bir yakın arkadaşının ricası ile katılıyor çoğu.
Ama şöyle bir durum var,kadimin kesilmesi için büyük bir birlik ve beraberlik içine girmeliyiz,oraya gittiğimizde -daha önce yaşanmış- sıra kavgası,oturup saldırmamak,yahud görevi olanın bırakıp gitmesi gibi olaylar kattiyen yaşanmamalı.
Yani benim önerim şudur ki öncelikle viewtopic.php?f=24&t=8052&p=75699&hilit=QwXaS#p75699 adresindeki ilk mesajı herkes okumalıdır,üşenmemelidir.Mesaj eski ve güncellemeden önce yazılmış olabilir ancak taktiği kullanmaktan zarar gelmez

Kadim'in yanına gitmeden önce sıralar ve gruplar belirlenmeli,hatta görevi olan grup kaçmasın diye,kesimden önce ÇOK GÜVENİLİR BİR KİŞİYE değerli bir materyal/eşya bırakmalıdır.(Biraz tehlikeli olabilir elbette,bende çok tasvip ediyo değilim açıkcası).Kadimde iken grupsuz arkadaşlar bir şekilde aradan ayıklanmalıdırlar.

Unutmayın ; burası BEYAZ KÖŞK ...!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

işin açıkcası kadimi kesen adam materyalı umursamaz ve kadimi aldıgı gibi fırlar kadimin fiyatı 100m daha değerli ne varki?
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
x1995
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x1995 »

Çok dogru neyi Bekliyoruz...?? :?:
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

yeni bi kesim şekli bulmuş bulunmaktayım sadece 10 12 kişi yeterlidir ben kestkten sonra sizlede paylaşıcam ayrıntılı şeklde iyi günler...
CoOoLMaN :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön