Adam kesme dememize ragmen kesti bu grv için yardım edenı de zor buldum :S :? bunu nere şikayet edebilirim
http://img576.imageshack.us/img576/38/e ... 215147.jpg
bURaya gostermedıgım için ozur linkte , ben de bılıom cok kolay bı grv ama adam sinir ettti resmen :evil:
sinir olay SIKAYET
sinir olay SIKAYET
En son zemin78 tarafından 04 Tem 2010 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sinir olay SIKAYET
Bunu şikayet edemssiniz ki bu bir suç değil bu oyuncunun vicdanına kalmış bir olay
SuÇ deilmi ? Nası deil
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmazzemin78 yazdı:SuÇ deilmi ? Nası deil
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Neler yapanlar var. 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
KaraXHayalet yazdı:Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmazzemin78 yazdı:SuÇ deilmi ? Nası deil
Evt suç deqiL şerefsizLik Bu !
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
ONLİNE bir oyun oynadığımız için bu yapılanlar çok doğal arkadaşlar hemen sinirlenmeyin bakın size örnek şimdi ismini vermeyeyim 5 milyondan fazla her ay para veren oyuncusu olan bir oyunda 79 seviye bir göreve 86 kişi gidiliyor ve o 86 kişi koca bossu 2.5 saat gibi bir sürede kesiyor ama bir bakıyorlar.Görevi yapılan grubun görevi olmuyor şaşırıyorlar nasıl oldu kim yaptı derken bir oyuncu yazışma kanalından gülmeye başlıyor o görevin itemini yansıtıyor.Artık gelin siz düşünün o 86 kişinin halini.fatihfb88 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmazzemin78 yazdı:SuÇ deilmi ? Nası deil
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
85i o gün banForumkral yazdı:ONLİNE bir oyun oynadığımız için bu yapılanlar çok doğal arkadaşlar hemen sinirlenmeyin bakın size örnek şimdi ismini vermeyeyim 5 milyondan fazla her ay para veren oyuncusu olan bir oyunda 79 seviye bir göreve 86 kişi gidiliyor ve o 86 kişi koca bossu 2.5 saat gibi bir sürede kesiyor ama bir bakıyorlar.Görevi yapılan grubun görevi olmuyor şaşırıyorlar nasıl oldu kim yaptı derken bir oyuncu yazışma kanalından gülmeye başlıyor o görevin itemini yansıtıyor.Artık gelin siz düşünün o 86 kişinin halini.fatihfb88 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmazzemin78 yazdı:SuÇ deilmi ? Nası deil