sinir olay SIKAYET

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zemin78
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sinir olay SIKAYET

Mesaj gönderen zemin78 »

Adam kesme dememize ragmen kesti bu grv için yardım edenı de zor buldum :S :? bunu nere şikayet edebilirim

http://img576.imageshack.us/img576/38/e ... 215147.jpg

bURaya gostermedıgım için ozur linkte , ben de bılıom cok kolay bı grv ama adam sinir ettti resmen :evil:
En son zemin78 tarafından 04 Tem 2010 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: sinir olay SIKAYET

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bunu şikayet edemssiniz ki bu bir suç değil bu oyuncunun vicdanına kalmış bir olay
Kullanıcı avatarı
zemin78
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zemin78 »

SuÇ deilmi ? Nası deil
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

zemin78 yazdı:SuÇ deilmi ? Nası deil
Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmaz
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Neler yapanlar var. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen fatihfb88 »

KaraXHayalet yazdı:
Değil efendim oyundaki her türlü yaratığı kesmek sertbest burda hız olayi giriyo gm ortinin yazdığı mesaji yazdım size bu oyuncuların vicdanına kalmış bir şey yönetim bir şey yapmaz

Evt suç deqiL şerefsizLik Bu !
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

fatihfb88 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:

ONLİNE bir oyun oynadığımız için bu yapılanlar çok doğal arkadaşlar hemen sinirlenmeyin bakın size örnek şimdi ismini vermeyeyim 5 milyondan fazla her ay para veren oyuncusu olan bir oyunda 79 seviye bir göreve 86 kişi gidiliyor ve o 86 kişi koca bossu 2.5 saat gibi bir sürede kesiyor ama bir bakıyorlar.Görevi yapılan grubun görevi olmuyor şaşırıyorlar nasıl oldu kim yaptı derken bir oyuncu yazışma kanalından gülmeye başlıyor o görevin itemini yansıtıyor.Artık gelin siz düşünün o 86 kişinin halini.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Forumkral yazdı:
fatihfb88 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:

ONLİNE bir oyun oynadığımız için bu yapılanlar çok doğal arkadaşlar hemen sinirlenmeyin bakın size örnek şimdi ismini vermeyeyim 5 milyondan fazla her ay para veren oyuncusu olan bir oyunda 79 seviye bir göreve 86 kişi gidiliyor ve o 86 kişi koca bossu 2.5 saat gibi bir sürede kesiyor ama bir bakıyorlar.Görevi yapılan grubun görevi olmuyor şaşırıyorlar nasıl oldu kim yaptı derken bir oyuncu yazışma kanalından gülmeye başlıyor o görevin itemini yansıtıyor.Artık gelin siz düşünün o 86 kişinin halini.
85i o gün ban :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön