HAMALLIK
- amonxra
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: BiziFarklı Clan
HAMALLIK
Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: HAMALLIK
şans kardeşim şans bu sadece grup bölgelerinde geçerli değil ikvde her konuda şansında önemi varamonxra yazdı:Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
ben artık plus almıyorum plus bitti item yağmuru basladı bana
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Ya öyle deme be sen madalyaları toplaki itemleri ben alayım. Şimdi item düşse ondanda sıkılıp gidip maden basına oturacaksın sonra yüzüne gene hasret kalacagız ))))
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Pronto yazdı:Ya öyle deme be sen madalyaları toplaki itemleri ben alayım. Şimdi item düşse ondanda sıkılıp gidip maden basına oturacaksın sonra yüzüne gene hasret kalacagız ))))
Güzel yaklaşım

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Bu hamallık konusunda sana katılıyorum kardesım artık bu amdalya dusme olayına son versınler saatlerce pc basında duruyoruz bunun sansa kalmaması lazım benım dusundugum gurup bolgelerı ozeldı dusen esyalarında bıraz duzgun olması lazım madalya dusunce hepten sınırım bozuluyor hıc dusmesın daha ıyıı.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
amonxra yazdı:Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
Hoppppp
Dur orda Centurion u Sunucuda iLk Biz Kestik
Bizede Madalya Düşmüştü Yapacak Bişey Yok Şans İşi Az Dur Düşürürsün Birşeyler İnşallah

xXFENOMENXx
- amonxra
- İskele Babası
- Lonca: BiziFarklı Clan
sanırım sunucuda ilk biz kestik centurionu siz kenanı keserkenhilalxxfenomen yazdı:amonxra yazdı:Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
Hoppppp![]()
Dur orda Centurion u Sunucuda iLk Biz Kestik![]()
Bizede Madalya Düşmüştü Yapacak Bişey Yok Şans İşi Az Dur Düşürürsün Birşeyler İnşallah
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain