HAMALLIK

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
amonxra
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: BiziFarklı Clan

HAMALLIK

Mesaj gönderen amonxra »

Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: HAMALLIK

Mesaj gönderen Sariyerli »

amonxra yazdı:Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.
şans kardeşim şans bu sadece grup bölgelerinde geçerli değil ikvde her konuda şansında önemi var
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sahinx60 »

ben artık plus almıyorum plus bitti item yağmuru basladı bana
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Pronto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pronto »

Ya öyle deme be sen madalyaları toplaki itemleri ben alayım. Şimdi item düşse ondanda sıkılıp gidip maden basına oturacaksın sonra yüzüne gene hasret kalacagız ))))
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Pronto yazdı:Ya öyle deme be sen madalyaları toplaki itemleri ben alayım. Şimdi item düşse ondanda sıkılıp gidip maden basına oturacaksın sonra yüzüne gene hasret kalacagız ))))

Güzel yaklaşım :D
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Bu hamallık konusunda sana katılıyorum kardesım artık bu amdalya dusme olayına son versınler saatlerce pc basında duruyoruz bunun sansa kalmaması lazım benım dusundugum gurup bolgelerı ozeldı dusen esyalarında bıraz duzgun olması lazım madalya dusunce hepten sınırım bozuluyor hıc dusmesın daha ıyıı.
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

amonxra yazdı:Motorini 15 kez kesip 15 tane madalya düşüren benden başka biri varmı merak ediyorum.5 saat hamallık yap madalya al kenanı 2 kere kestik 2 madalya.Centurionu ilk bizim gurup kesti gene madalya.Bi yönetici görsem oyunda ona hediye edicem madalyaları. Bütün akşam pc başında kal madalya topla hamallık yap yani.Savaşçı büyü şifacı derken çöpçü çarı vardı da haberimiz olmadan onumu açtık yoksa .Plus almayı teşvik ediyosunuz ama vermeye gelince çöp veriyosunuz.Sabrediyorum ama sabırında ( plusun ) bi sonu var.

Hoppppp :D
Dur orda Centurion u Sunucuda iLk Biz Kestik :)
Bizede Madalya Düşmüştü Yapacak Bişey Yok Şans İşi Az Dur Düşürürsün Birşeyler İnşallah
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
amonxra
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: BiziFarklı Clan

Mesaj gönderen amonxra »

hilalxxfenomen yazdı:

Hoppppp :D
Dur orda Centurion u Sunucuda iLk Biz Kestik :)
Bizede Madalya Düşmüştü Yapacak Bişey Yok Şans İşi Az Dur Düşürürsün Birşeyler İnşallah
sanırım sunucuda ilk biz kestik centurionu siz kenanı keserken :))
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain

“Genel Sohbet” sayfasına dön