Görev Alamıyorum yardım !
Görev Alamıyorum yardım !
SELAMUN ALEYKUM 42 LVL I'M TOPALA GITTIGIMDE NE SOLUCANI ALABILIYORUM YADA CINNET'E GITTIGIMDE DIŞI'GOREVINI, EKSIK GÖREVIM VARSA YAZARMISINIZ BENDE CEVAP'LAYAYIM. :? ( TEŞŞŞEKURLER )
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: Görev Alamıyorum yardım !
kardeşim ayni sorunu bende yaşadim solucan görevini alamadim arkadaşa sordum ilk bombaciyi yapmam gerek dedi yani bombaciyi yapip domuzdan görevi alacaksin sonra topala gidip solucani alicaksin
dişi görevinede gelirsek cincir den aliniyodu benim ilk kurtaricimiz göreviyle sonra dişi geliyo belki alipda sildiğin olur veya oyun hatasindan dolayida olabilir bunun içn gm-ani ya git mısır çarsisindaki olmazza ikv desteğe yolla sorununu
Yenilmezamasyali
dişi görevinede gelirsek cincir den aliniyodu benim ilk kurtaricimiz göreviyle sonra dişi geliyo belki alipda sildiğin olur veya oyun hatasindan dolayida olabilir bunun içn gm-ani ya git mısır çarsisindaki olmazza ikv desteğe yolla sorununu
Yenilmezamasyali
Re: Görev Alamıyorum yardım !
recepivedikx yazdı:kardeşim ayni sorunu bende yaşadim solucan görevini alamadim arkadaşa sordum ilk bombaciyi yapmam gerek dedi yani bombaciyi yapip domuzdan görevi alacaksin sonra topala gidip solucani alicaksin
Yenilmezamasyali