Görev Alamıyorum yardım !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
MertCivan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Görev Alamıyorum yardım !

Mesaj gönderen MertCivan »

SELAMUN ALEYKUM 42 LVL I'M TOPALA GITTIGIMDE NE SOLUCANI ALABILIYORUM YADA CINNET'E GITTIGIMDE DIŞI'GOREVINI, EKSIK GÖREVIM VARSA YAZARMISINIZ BENDE CEVAP'LAYAYIM. :? ( TEŞŞŞEKURLER )
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Re: Görev Alamıyorum yardım !

Mesaj gönderen recepivedikx »

kardeşim ayni sorunu bende yaşadim solucan görevini alamadim arkadaşa sordum ilk bombaciyi yapmam gerek dedi yani bombaciyi yapip domuzdan görevi alacaksin sonra topala gidip solucani alicaksin

dişi görevinede gelirsek cincir den aliniyodu benim ilk kurtaricimiz göreviyle sonra dişi geliyo belki alipda sildiğin olur veya oyun hatasindan dolayida olabilir bunun içn gm-ani ya git mısır çarsisindaki olmazza ikv desteğe yolla sorununu

Yenilmezamasyali

Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Görev Alamıyorum yardım !

Mesaj gönderen AsiLan »

recepivedikx yazdı:kardeşim ayni sorunu bende yaşadim solucan görevini alamadim arkadaşa sordum ilk bombaciyi yapmam gerek dedi yani bombaciyi yapip domuzdan görevi alacaksin sonra topala gidip solucani alicaksin

dişi görevinede gelirsek cincir den aliniyodu benim ilk kurtaricimiz göreviyle sonra dişi geliyo belki alipda sildiğin olur veya oyun hatasindan dolayida olabilir bunun içn gm-ani ya git mısır çarsisindaki olmazza ikv desteğe yolla sorununu

Yenilmezamasyali
;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön