Oyunda hata
Oyunda hata
Maden çektim 7 8 tane 1 tanesi saf nikel diğerleri 3er 4 tane gümüş ve nikeldi. Oyundan çıkıp girdim diğer bütün itemler duruyor. Madenler çantada yoktu. 1 gümüş 1 nikel kalmıştı.
Re: Oyunda hata
GM lerin yorumu var mı bu konuda ?AbapxDev yazdı:Maden çektim 7 8 tane 1 tanesi saf nikel diğerleri 3er 4 tane gümüş ve nikeldi. Oyundan çıkıp girdim diğer bütün itemler duruyor. Madenler çantada yoktu. 1 gümüş 1 nikel kalmıştı.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
23.40 cıvarında üretim yapmak icin topladıgım madenlerimin 1 tanesi kayıp olmustur 4 ganoderma'm var iken karakterımden cıkıp girdigimde 3 tane kaldıgı tespit edilmiş olup gereğinin yapılması için bilgilerinize sunarım iyi günler
umarım ılgılenırler madenler nasıl yok olur anlamıyorum
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Ben tek başıma olsam belki yanılmışımdır derim de kardeşim oyuna benim çarımla girmek istiyordu. İşimin bitmesini bekledi ve arada saf nikel düştüğü için akılda kalıcıydı. Yanlış anlaşılmasın saf nikelin 3 5 madenin peşinde değilim ama böyle bir bug var yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor. İridyum da filan olsa kan çıkarhanedanxbutcher yazdı:23.40 cıvarında üretim yapmak icin topladıgım madenlerimin 1 tanesi kayıp olmustur 4 ganoderma'm var iken karakterımden cıkıp girdigimde 3 tane kaldıgı tespit edilmiş olup gereğinin yapılması için bilgilerinize sunarım iyi günler
Tahminim; maden sayısı hemen güncellenmiyor. Maden çekip hemen oyundan çıkınca kayboluyor.