Oyunda hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
AbapxDev
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Oyunda hata

Mesaj gönderen AbapxDev »

Maden çektim 7 8 tane 1 tanesi saf nikel diğerleri 3er 4 tane gümüş ve nikeldi. Oyundan çıkıp girdim diğer bütün itemler duruyor. Madenler çantada yoktu. 1 gümüş 1 nikel kalmıştı.
AbapxDev
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyunda hata

AbapxDev yazdı:Maden çektim 7 8 tane 1 tanesi saf nikel diğerleri 3er 4 tane gümüş ve nikeldi. Oyundan çıkıp girdim diğer bütün itemler duruyor. Madenler çantada yoktu. 1 gümüş 1 nikel kalmıştı.
GM lerin yorumu var mı bu konuda ?
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

23.40 cıvarında üretim yapmak icin topladıgım madenlerimin 1 tanesi kayıp olmustur 4 ganoderma'm var iken karakterımden cıkıp girdigimde 3 tane kaldıgı tespit edilmiş olup gereğinin yapılması için bilgilerinize sunarım iyi günler

umarım ılgılenırler madenler nasıl yok olur anlamıyorum
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
AbapxDev
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

hanedanxbutcher yazdı:23.40 cıvarında üretim yapmak icin topladıgım madenlerimin 1 tanesi kayıp olmustur 4 ganoderma'm var iken karakterımden cıkıp girdigimde 3 tane kaldıgı tespit edilmiş olup gereğinin yapılması için bilgilerinize sunarım iyi günler

umarım ılgılenırler madenler nasıl yok olur anlamıyorum
Ben tek başıma olsam belki yanılmışımdır derim de kardeşim oyuna benim çarımla girmek istiyordu. İşimin bitmesini bekledi ve arada saf nikel düştüğü için akılda kalıcıydı. Yanlış anlaşılmasın saf nikelin 3 5 madenin peşinde değilim ama böyle bir bug var yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor. İridyum da filan olsa kan çıkar :)

Tahminim; maden sayısı hemen güncellenmiyor. Maden çekip hemen oyundan çıkınca kayboluyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön