4 5 ay önce hata denilip düzenleneen ve herkesi çıldırtan kesici delici ezici denilen silah türleri geri gelmiş yeni bölgelerin gelmesini fırsat bilip araya bunu sokuşturup kim vurduya getirmişler
49 lvl şifacıyım 1500 vurduğum meran muhafızına artık 300 vuruyorum ve kesemiyorum yaratık kesmiceksem ne yapıcam ben bu oyunda şu an herkes migrat ve sığınakla uğraştığından pek çok kişi bunun farkına bile varmadı heralde yöneticiler içten içe gülüp dalga geçiyorlardır
kesici ezici delici silahlar kim vurduya getirildi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: kesici ezici delici silahlar kim vurduya getirildi
bu sistem kaç aydır var zaten.yeni gelmedi ki?
3 yıldır olan sistemi sen yeni farkettiysen ne yapsın yönetim?
silah hasarlarının düşürüldüğünü sonra aynı gün gelen tepki üzerine o sistemden vazgeçildiğini bilmiyorsanız eski konulara bakıp öğrenin
Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
@5 ucurmus beyler
saçma sapan ve alakasız konuşma okulda ikv mi öğretiyorlar sanaCeviz yazdı:Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
ayrıca benim çıkarım neymiş anlayamadım yaratık kesmek mi yaratık kesmeden mi oynamam gerekiyordu bu oyunu bende 49 lvl şifacım var ashab ve max set ile element hasarlı setim var buna rağmen ben meran muhafızı kesemiceksem ne anlamı kalıyor
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
sen düzgün okumuyorsun.bu oyunu bıraktın galiba kaç aydır olan sistemin farkına bugün mü vardın.o sistem düzeltilmedi sadece 40 lvl üzeri yaratıklar için geeri alınmıştı.ama bir süre.şuan artık tüm yaratıklarda geçerli.
Ayıp sana. 45 lvl şifacım ver ne ashabım ne max hasar setim var buna rağmen meran muhafızı kesebiliyorum. Ama fikrimi değiştirdim sen yeniden doğsana. Anaokulunda ikv öğretildiğini nerden duydun? Dikkatli ol bak yolda şeker veren olursa alma.isimsizxx yazdı:saçma sapan ve alakasız konuşma okulda ikv mi öğretiyorlar sanaCeviz yazdı:Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
ayrıca benim çıkarım neymiş anlayamadım yaratık kesmek mi yaratık kesmeden mi oynamam gerekiyordu bu oyunu bende 49 lvl şifacım var ashab ve max set ile element hasarlı setim var buna rağmen ben meran muhafızı kesemiceksem ne anlamı kalıyor
bana saygısızlık etme çocuk 45 lvl şifacıyla ne zaman kesiyordun meran muhafızını perşembe gününden sonra hiç kestin mi sen bu gün o cchraınlka meran mujafızı kes ben çharımı silerim 49 lvl savaşçıya 1400 vurup basit bir meran muhafızına 300 vurmak nasıl bi saçmalaıkCeviz yazdı:Ayıp sana. 45 lvl şifacım ver ne ashabım ne max hasar setim var buna rağmen meran muhafızı kesebiliyorum. Ama fikrimi değiştirdim sen yeniden doğsana. Anaokulunda ikv öğretildiğini nerden duydun? Dikkatli ol bak yolda şeker veren olursa alma.isimsizxx yazdı:saçma sapan ve alakasız konuşma okulda ikv mi öğretiyorlar sanaCeviz yazdı:Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.