kesici ezici delici silahlar kim vurduya getirildi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

kesici ezici delici silahlar kim vurduya getirildi

Mesaj gönderen isimsizxx »

4 5 ay önce hata denilip düzenleneen ve herkesi çıldırtan kesici delici ezici denilen silah türleri geri gelmiş yeni bölgelerin gelmesini fırsat bilip araya bunu sokuşturup kim vurduya getirmişler

49 lvl şifacıyım 1500 vurduğum meran muhafızına artık 300 vuruyorum ve kesemiyorum yaratık kesmiceksem ne yapıcam ben bu oyunda şu an herkes migrat ve sığınakla uğraştığından pek çok kişi bunun farkına bile varmadı heralde yöneticiler içten içe gülüp dalga geçiyorlardır
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: kesici ezici delici silahlar kim vurduya getirildi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bu sistem kaç aydır var zaten.yeni gelmedi ki?
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

3 yıldır olan sistemi sen yeni farkettiysen ne yapsın yönetim?
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

silah hasarlarının düşürüldüğünü sonra aynı gün gelen tepki üzerine o sistemden vazgeçildiğini bilmiyorsanız eski konulara bakıp öğrenin
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

@5 ucurmus beyler
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ceviz yazdı:Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
saçma sapan ve alakasız konuşma okulda ikv mi öğretiyorlar sana
ayrıca benim çıkarım neymiş anlayamadım yaratık kesmek mi yaratık kesmeden mi oynamam gerekiyordu bu oyunu bende 49 lvl şifacım var ashab ve max set ile element hasarlı setim var buna rağmen ben meran muhafızı kesemiceksem ne anlamı kalıyor
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

sen düzgün okumuyorsun.bu oyunu bıraktın galiba kaç aydır olan sistemin farkına bugün mü vardın.o sistem düzeltilmedi sadece 40 lvl üzeri yaratıklar için geeri alınmıştı.ama bir süre.şuan artık tüm yaratıklarda geçerli.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

isimsizxx yazdı:
Ceviz yazdı:Silah hasarlarının normale döndüğünü , sizin çıkarlarınız altüst olduğu için yönetimin tekrar hatalı konuma getirdiğini çözümleyemiyorsanız. Anaokulundan tekrar başlayın eğitiminize.
ayrıca benim çıkarım neymiş anlayamadım yaratık kesmek mi yaratık kesmeden mi oynamam gerekiyordu bu oyunu bende 49 lvl şifacım var ashab ve max set ile element hasarlı setim var buna rağmen ben meran muhafızı kesemiceksem ne anlamı kalıyor
Ayıp sana. 45 lvl şifacım ver ne ashabım ne max hasar setim var buna rağmen meran muhafızı kesebiliyorum. Ama fikrimi değiştirdim sen yeniden doğsana. Anaokulunda ikv öğretildiğini nerden duydun? Dikkatli ol bak yolda şeker veren olursa alma.
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ceviz yazdı:
isimsizxx yazdı:
Ayıp sana. 45 lvl şifacım ver ne ashabım ne max hasar setim var buna rağmen meran muhafızı kesebiliyorum. Ama fikrimi değiştirdim sen yeniden doğsana. Anaokulunda ikv öğretildiğini nerden duydun? Dikkatli ol bak yolda şeker veren olursa alma.
bana saygısızlık etme çocuk 45 lvl şifacıyla ne zaman kesiyordun meran muhafızını perşembe gününden sonra hiç kestin mi sen bu gün o cchraınlka meran mujafızı kes ben çharımı silerim 49 lvl savaşçıya 1400 vurup basit bir meran muhafızına 300 vurmak nasıl bi saçmalaık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön