YÖNETİM BURAYA
YÖNETİM BURAYA
slm migratta yeni eşya sisteminde hasarı 448 olan bir balyoz var bunun hasarı ecel getiren ve latifden daha fazla savaşcılara bence migratta fazla avantaj tanınmamış madem hasarı 448 olan bir balyoz koydunuz savaşcının ecel getiren yada latifini sollamış bu balyoz. Neden ozaman büyücü ve şifacının kullandıkları şaheser silahlarını özellik olarak sollayan bir silah yok?kısaca gerek yer altı bölümü acılırken gerek migrat acılırken arka plana bırakılan hep savaşcılar olmakta.diyceksinizki savaşcı fiziksel olarak güclü bünyesi saglam ondan, herkez 1 lewelden oyuna katılırken bunu göz önünde bulundurmalı.49 bir şifanın tan donanımlı bir savaşcıyı ws de yenebildigi bu oyunda kimse bana bünyeden bahsetmesin.bence ecel getiren ve latif üretmek istiyen arkadaşlarım bunu 1kez daha düşünsün yazık okadar paraya bırakın o hasarı 448 olan balyozu tek item 373 lük bir yücelen k.k bile nerdeyse ecelin işini görmekte bunu sayın yönetim ne zaman düzeltmeyi düşünmektesiniz.savaşcının hakları yenmekte bunu ne zaman göreceksiniz?ya silah koyarken iyice araştırın yada o silahı koymayın emege saygı lütfen bu balyozu düşüren adam elinde eceli olandan daha güclü hasara sahib olcak ozaman ecel getiren ve latifide şaheser silahlardan cıkartıp torbalara koyun onuda düşürelim benim kendi fikrimce şaheserlikten cıkmıştır..
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: YÖNETİM BURAYA
Katılıyorum. :!:
- durakmenzil
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş dediklerine katılıyorumda ecelde 20 bin saldırı puanı var o balyozda yok mantık yürüt bence ? :?
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
1EngiN1 yazdı:Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .
Yaptıklarımız İsyan Değil..
Sadece Savaşcıyı Bu Grub Bölgelerinde Arka Plana Almalarından Yakınıyoruz.. Neden Sadece Savaşcının Yetenekleri Bu kadar köklü. Bu Bir eksikliktiyse Neden Öncden Farkeldimedi. Sakınma Varsa Skill yok Skill Varsa Sakınma yok Bırakın buna biz Karar Verelim ? Ben BeLki 2 Sinide Kullanacam ? Oyunu Kendileri Oynasın Diyemi Yapmışlar. ?
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
ws ci şifacı nasıl klan savaşı yapamıyorsa tank savaşçı da klan savaşı yapamaz
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
1EngiN1 yazdı:Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .
Türk insanı doymak bilmez kardeşim bilmiyor musun ?
sarızembek
Eminönü
Eminönü