YÖNETİM BURAYA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kadirhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

YÖNETİM BURAYA

Mesaj gönderen kadirhann »

slm migratta yeni eşya sisteminde hasarı 448 olan bir balyoz var bunun hasarı ecel getiren ve latifden daha fazla savaşcılara bence migratta fazla avantaj tanınmamış madem hasarı 448 olan bir balyoz koydunuz savaşcının ecel getiren yada latifini sollamış bu balyoz. Neden ozaman büyücü ve şifacının kullandıkları şaheser silahlarını özellik olarak sollayan bir silah yok?kısaca gerek yer altı bölümü acılırken gerek migrat acılırken arka plana bırakılan hep savaşcılar olmakta.diyceksinizki savaşcı fiziksel olarak güclü bünyesi saglam ondan, herkez 1 lewelden oyuna katılırken bunu göz önünde bulundurmalı.49 bir şifanın tan donanımlı bir savaşcıyı ws de yenebildigi bu oyunda kimse bana bünyeden bahsetmesin.bence ecel getiren ve latif üretmek istiyen arkadaşlarım bunu 1kez daha düşünsün yazık okadar paraya bırakın o hasarı 448 olan balyozu tek item 373 lük bir yücelen k.k bile nerdeyse ecelin işini görmekte bunu sayın yönetim ne zaman düzeltmeyi düşünmektesiniz.savaşcının hakları yenmekte bunu ne zaman göreceksiniz?ya silah koyarken iyice araştırın yada o silahı koymayın emege saygı lütfen bu balyozu düşüren adam elinde eceli olandan daha güclü hasara sahib olcak ozaman ecel getiren ve latifide şaheser silahlardan cıkartıp torbalara koyun onuda düşürelim benim kendi fikrimce şaheserlikten cıkmıştır..
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: YÖNETİM BURAYA

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Aynen katılıyorum söylediklerine
FERRAND
Kullanıcı avatarı
uqurxsamet
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen uqurxsamet »

doğru dediklerine katılıyorum
Eskiler eskiden güzeldi..
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Katılıyorum. :!:
Kullanıcı avatarı
durakmenzil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen durakmenzil »

Kardeş dediklerine katılıyorumda ecelde 20 bin saldırı puanı var o balyozda yok mantık yürüt bence ? :?
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

1EngiN1 yazdı:Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .

Yaptıklarımız İsyan Değil..

Sadece Savaşcıyı Bu Grub Bölgelerinde Arka Plana Almalarından Yakınıyoruz.. Neden Sadece Savaşcının Yetenekleri Bu kadar köklü. Bu Bir eksikliktiyse Neden Öncden Farkeldimedi. Sakınma Varsa Skill yok Skill Varsa Sakınma yok Bırakın buna biz Karar Verelim ? Ben BeLki 2 Sinide Kullanacam ? Oyunu Kendileri Oynasın Diyemi Yapmışlar. ?
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

ws ci şifacı nasıl klan savaşı yapamıyorsa tank savaşçı da klan savaşı yapamaz
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
erdem88
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen erdem88 »

1EngiN1 yazdı:Mantığı anlamadım ki ecele daha ne efsun koymalarını istiyorsun onu bana söylesene ? Kudrt rejenerasyonu , Kritik %50 , Saldırı 100.000 , Hasar 500-600 ? Böyle birşey uygun mu ? Savaşçıdaki silah çeşitliliği hangi sınıfta var ? Papağan satır 2 adet şaheser balyoz k.k ? Şifacıdaki akrepasayı üstün görüyorsan bunu bilemem sizin ecelin latifin yanında kullanabiliceğiniz birçok silah varken ejderin alternatifi yok ashabın alternatifi yok sayılır . Kendinizi şanslı görmeniz gerekirsen isyan ediyorsunuz .

Türk insanı doymak bilmez kardeşim bilmiyor musun ? :)
sarızembek
Eminönü

“Genel Sohbet” sayfasına dön