viewtopic.php?f=46&t=22737
Açıklamalarını biraz geç gördüm ama iş işten geçti ... Ve hala aksaklık devam ediyor...
Bir 3 aylık Birde 1 aylık Gold aldık 2 kullanıcımızada acaba pluslar erken mi bitti dedik... Tam gününü bilmiyordum ama ben 24 Mayısda Arkadaşim 8 haziranda almış olması gerek...
Tekrar TTnet Online işlemlere girdim tekrar bi paket aldım oyuna döndüm yine Gold üyeliğim yok... Şimdi böyle bi sorun oluşmuş Gold üyelik + 3 aylık Gold üyeliğim acaba Ne olacak ? Boş yere bi Gold üyelik mi aldım Online işlemlerden....
Bugün yoğun bi gün olacak biliyoruz ama şimdi birçogumuzun emeğine yazık benim gibi tekrar GOLD üyelik alan olabilir...
Bu konuda gerekeni yapın Lütfen..
TTnet Üyeleri Dikkatine...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
-
- İskele Babası
Re: TTnet Üyeleri Dikkatine...
Evet benimde plus sorunu vardi.
Duzeldi dendi, düzelmemis...
-
- İskele Babası
Sorunu sonra gördüm Gold üyelikler üst üste eklenmiyor bildigim 1 inden birisi gidecek ama bakalım :Satabey yazdı:Evet benimde plus sorunu vardi.
Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.
TTNET servislerine olan erişimde kaynaklanan sorun nedeni ile oyuncu Plus Paketi olduğu halde bu özeliğini kullanamaktadır. Yahut E pin girişlerinde sorun yaşanmaktadır.
TTNET servislerine olan erişimde kaynaklanan sorun nedeni ile oyuncu Plus Paketi olduğu halde bu özeliğini kullanamaktadır. Yahut E pin girişlerinde sorun yaşanmaktadır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- kackin
- Demirci Çırağı
Lathander ikv destege mesajlar gidiyormu.İkv destek mesaj bölümünde göndere tıklayınca baska kod geliyor...Lathander yazdı:Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.
Son..
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
4 ve ya 5 gün önce aldım pklsu yükledm oynuyoprum sonra girdm plsu gitmiş yeniden yükleyin diorzn epni ama ben onu sildim ne yapıcaz şmidi
IIALTAİRII
-
- İskele Babası
Bugün yoğun bir gün bir çok hata oluştu beklenmedik Gold üyeliklerde bunlardan biri...Lathander yazdı:Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.
Umarım yakın zamanda düzelir çünkü arada boşa giden Gold üyelikler olacak...
Selam Fianxseraxs,Fianxseraxs yazdı:viewtopic.php?f=46&t=22737
Açıklamalarını biraz geç gördüm ama iş işten geçti ... Ve hala aksaklık devam ediyor...
Bir 3 aylık Birde 1 aylık Gold aldık 2 kullanıcımızada acaba pluslar erken mi bitti dedik... Tam gününü bilmiyordum ama ben 24 Mayısda Arkadaşim 8 haziranda almış olması gerek...
Tekrar TTnet Online işlemlere girdim tekrar bi paket aldım oyuna döndüm yine Gold üyeliğim yok... Şimdi böyle bi sorun oluşmuş Gold üyelik + 3 aylık Gold üyeliğim acaba Ne olacak ? Boş yere bi Gold üyelik mi aldım Online işlemlerden....
Bugün yoğun bi gün olacak biliyoruz ama şimdi birçogumuzun emeğine yazık benim gibi tekrar GOLD üyelik alan olabilir...
Bu konuda gerekeni yapın Lütfen..
Gold üyelikler'in İKV İle ilgisi yok. Gold Üyelik Paketi TTNET ürünüdür. İKV için satın alınabilecek tek paket İKV Plus Pakett'tir.
Satın almış olduğunuz Gold Üyelik paketi hakkında TTNET Müşteri Hizmetleri tarafından destek talep edebilrisiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
LATHANDER GÜZEL KARDEŞİM İYİ GÜZEL BARİ ŞU OYUNU TÜMDEN KAPATIN MAKİNELER SOĞUSUN BELKİ DÜZELİR 
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.