TTnet Üyeleri Dikkatine...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

TTnet Üyeleri Dikkatine...

Mesaj gönderen Fianxseraxs »

viewtopic.php?f=46&t=22737

Açıklamalarını biraz geç gördüm ama iş işten geçti ... Ve hala aksaklık devam ediyor...

Bir 3 aylık Birde 1 aylık Gold aldık 2 kullanıcımızada acaba pluslar erken mi bitti dedik... Tam gününü bilmiyordum ama ben 24 Mayısda Arkadaşim 8 haziranda almış olması gerek...

Tekrar TTnet Online işlemlere girdim tekrar bi paket aldım oyuna döndüm yine Gold üyeliğim yok... Şimdi böyle bi sorun oluşmuş Gold üyelik + 3 aylık Gold üyeliğim acaba Ne olacak ? Boş yere bi Gold üyelik mi aldım Online işlemlerden....

Bugün yoğun bi gün olacak biliyoruz ama şimdi birçogumuzun emeğine yazık benim gibi tekrar GOLD üyelik alan olabilir...

Bu konuda gerekeni yapın Lütfen..
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası

Re: TTnet Üyeleri Dikkatine...

atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Evet benimde plus sorunu vardi.
Duzeldi dendi, düzelmemis...
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası

atabey yazdı:Evet benimde plus sorunu vardi.
Duzeldi dendi, düzelmemis...
Sorunu sonra gördüm Gold üyelikler üst üste eklenmiyor bildigim 1 inden birisi gidecek ama bakalım :S
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.

TTNET servislerine olan erişimde kaynaklanan sorun nedeni ile oyuncu Plus Paketi olduğu halde bu özeliğini kullanamaktadır. Yahut E pin girişlerinde sorun yaşanmaktadır.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

Lathander yazdı:Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.

TTNET servislerine olan erişimde kaynaklanan sorun nedeni ile oyuncu Plus Paketi olduğu halde bu özeliğini kullanamaktadır. Yahut E pin girişlerinde sorun yaşanmaktadır.
Lathander ikv destege mesajlar gidiyormu.İkv destek mesaj bölümünde göndere tıklayınca baska kod geliyor...
Son..
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

4 ve ya 5 gün önce aldım pklsu yükledm oynuyoprum sonra girdm plsu gitmiş yeniden yükleyin diorzn epni ama ben onu sildim ne yapıcaz şmidi
IIALTAİRII
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası

Lathander yazdı:Halen koun ile ilgileniyoruz arkadaşlar, 15 dk boyunca hata vermeyen sistem duyurumuzdan sonra yeniden aynı hataları vermeye başladı.

Bugün yoğun bir gün bir çok hata oluştu beklenmedik Gold üyeliklerde bunlardan biri...

Umarım yakın zamanda düzelir çünkü arada boşa giden Gold üyelikler olacak...
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Fianxseraxs yazdı:viewtopic.php?f=46&t=22737

Açıklamalarını biraz geç gördüm ama iş işten geçti ... Ve hala aksaklık devam ediyor...

Bir 3 aylık Birde 1 aylık Gold aldık 2 kullanıcımızada acaba pluslar erken mi bitti dedik... Tam gününü bilmiyordum ama ben 24 Mayısda Arkadaşim 8 haziranda almış olması gerek...

Tekrar TTnet Online işlemlere girdim tekrar bi paket aldım oyuna döndüm yine Gold üyeliğim yok... Şimdi böyle bi sorun oluşmuş Gold üyelik + 3 aylık Gold üyeliğim acaba Ne olacak ? Boş yere bi Gold üyelik mi aldım Online işlemlerden....

Bugün yoğun bi gün olacak biliyoruz ama şimdi birçogumuzun emeğine yazık benim gibi tekrar GOLD üyelik alan olabilir...

Bu konuda gerekeni yapın Lütfen..
Selam Fianxseraxs,

Gold üyelikler'in İKV İle ilgisi yok. Gold Üyelik Paketi TTNET ürünüdür. İKV için satın alınabilecek tek paket İKV Plus Pakett'tir.

Satın almış olduğunuz Gold Üyelik paketi hakkında TTNET Müşteri Hizmetleri tarafından destek talep edebilrisiniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

LATHANDER GÜZEL KARDEŞİM İYİ GÜZEL BARİ ŞU OYUNU TÜMDEN KAPATIN MAKİNELER SOĞUSUN BELKİ DÜZELİR :D
keşke

1 temmuz 2012.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön