arkadaşlar bakın uzun bir konu anlatıcam ben
emo olayı türkiyede bir özentidir aslında ve bu özentiyi karıştıranlar var, yani emo ap ayrı bir şeydir diğer tarzlardan, ben gotiim, yani bu devirde bunu söyleyenler çok, ama adamlar bağırıyo resmen "BEN GOTİĞİM BEN GOTİĞĞİİİİİİMMM LAANNN" diye.. ama bağırmak işin özenti tarafına kaçar, emolardada aynı durum vardır, benim özenti yıllarımda, eski forumda Gothic diye bi konu açmıştım, bi oraya bi kaç söz, bi kaç resim koydum, şimdide bi hazırlık içindeyim sadece buraya özel türkiyedeki bi tarzların gittiği yeri anlatan en az 20 paragraflık bir yazıyı bu siteye koyma düşüncem var.. sonra diğer sitelerede koaybilirim tabiki ama ilk olarak buraya, neyse iş özentiye geldiğinde yapılacak çok iey vardır belki ama iş özentiden çıkıp gerçek tarzını yarattığın zaman (bu daha çok gotiklerde olur) kendini öldürebilirsin, bu çocuğu size tam manasıyla anlatabilirim aslında.. ve açıcağım konudada anlatıcam bu çocuk gibileri, çünkü ben etrafta çok kişi gördüm onlar gibi aslında aramızda çok farkları var, çoooookkk

peki anlıyan varmı, o hiiiçç yok

sizde asla ama asla gotiklerle emoları karıştırmayın, emolar bizim tam zıttımızdır aslında, bunu açıcam ben.. herşeyi yazıcamm