EMO diye Tabir edilen Gençlerimizin hazin sonu !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxXdRoqonimxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

EMO diye Tabir edilen Gençlerimizin hazin sonu !!!

Mesaj gönderen XxXdRoqonimxXx »

Selam arkadaşlar

Öncelikle Biz Türklerin Geçmişini Bildigimiz gibi Her kurulan bir Türk Devletinin Oldukça kahraman Gençleri ve Deli kanlıları yetiştirmiştir. Şuanda da Gençlerimiz Yetişiyor ama Böyle KAHRAMAN bir DEVLETİ'in BöyLe AsiL insanını ÇEKEmeyenler bu tür Yollarla (emocu) diye Tabir edilen Gençlerimizin Özentiye sokması ASLINDA GENÇLERİMİZİ Yok Ediyor...
Ben okudum ve içim Acıdı Lütfen Sizinde Çevrenizde Böyle Gençler Arkadaşlar varsa geri Dönme yolları söyleyin...

Resim

xXxdRoqonimxXx

Kod: Tümünü seç

TÜRKÇE'mize sahip çıkalım_!!!
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: EMO diye Tabir edilen Gençlerimizin hazin sonu !!!

Mesaj gönderen 1453 »

Bu elemanın soy ağacına bakan olmuşmu acaba ?
Allah Rahyemet eylesin diyecem ama kendi canına kıymak... ancak deli olduğunda belki kurtulabilir.

Suç aslında bu çocukta değil her şey AİLEde başlayıp yine AİLEde bitiyor...
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
XxXdRoqonimxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

1453 yazdı:Bu elemanın soy ağacına bakan olmuşmu acaba ?
Allah Rahyemet eylesin diyecem ama kendi canına kıymak... ancak deli olduğunda belki kurtulabilir.

Evet Haklısın suç ANNE,BABA da da Var ama Birazda Gençlerin kendisine çeki düzen vermesi GerekiR  DeiL ?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

yazık omuş genc yasta,koku onda zaten askerlık bıtınce tekrar uzatabılırdı
bırde anlamadıgım berberde ayna yokmuymus ta vesıkalıkta gormus kendını
bırde resmın uzerınde bobıler.org yazıyor gercek degıl galıba

suc aıle de degıl bence cevrede,cevre onu bu hala getırıyor anne baba ne yapılırkı o ıstedıkten sonra
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
XxXdRoqonimxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

fenomen yazdı:yazık omuş genc yasta,koku onda zaten askerlık bıtınce tekrar uzatabılırdı
bırde anlamadıgım berberde ayna yokmuymus ta vesıkalıkta gormus kendını
bırde resmın uzerınde bobıler.org yazıyor gercek degıl galıba

suc aıle de degıl bence cevrede,cevre onu bu hala getırıyor anne baba ne yapılırkı o ıstedıkten sonra
[code][/code]

Bende onu diyorum kardeşim ANNE BaBa da suçlu da sade Faturayı anne babaya kesmemek gerekiyor..
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Nerenizle nasıl okudunuz bilmiyorum ama ben herhangi bir şuçluyu itham etmedim.

Bknz. ne yazmışım

Herşeyin ailede başlayıp ailede bittğini ifade etmekteyim

Suçun kimde/kimlerde oldoğunu sorgular isek ipin sonu aileye dayanıyor (Aile diyorum Anne baba ile kısıtlı düşünmeyin)

Sizin için neyin iyi neyin kötü olacağına en iyi aileniz karar verir ( TABİ sizinde Ailenizin nasıl bi Aile terbiyesi aldığına bağlı olarak)

Bir gencin hikayesine bakın arkadaşar;

Orta okulda bi arkadaşım varıdı İsmi onurdu

Biraz Fıralama bi tipti sürekli beraber takılırdır sigarısı felan vardı ben içmezdim uzatırdı illaki ama zorlamazdı sırdaşımdı, kankamdı, arkadasımdı, kardesimdi vs.. vs... yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bu Arkadasımla takılamaya baslayınca benim notlar da düşme ödevlerde eksiklik
ders çalışması yok tabi neyse ailemle beraber ( Sadece Anne ve babayla kısıtlamayın Aile Abim, Ablam, Dedem, vs..) o arkasımdan uzak durmam gerektiğini ifade eden bir yuvarlak masa toplantısı yaptık, ben tabi burnumun dikine yok olmaz o benim en iyi arkadasım felan filan küçük çocuk saçmalıkları...

Yuvarlak masa toplantısından 1, 2 gectikten sonra evimizi bir ilden başka bir ile taşımamız gerekti babamın tayinindan dolayı yada en azından ben öyle biliyordum ailem benim için çok büyük bi fedakarlık yaparak o arkadasımla birlikteliğimi kesmeyeceğimi anlayınca babam tayin istemiş bulunduğu kuruluştan bunuda üniversiteden mezun olduğum gün söylemişlerdi.

neyse benim okul felan bitti işte ben o arkasımı görmeye gittim...

bir internet cafede... orta okul mezunu... Sigaradanda başka kötü alışkanlılar edinmiş saçını acayip bi şekle sokup entersan renklerle boyayınmış bir genç gördüm ve o gün Allah'a bana böyle fedakar bir aile bahşettiği için çok ama çok şükrettim.

Şimdi Gençler Aile çocuğuna gerekli uyarıyı yapıp zararı kişinden uzak duraması gerektiğini anlarmış sizin mantığınıza göre AİLENİN GÖREVİ BURADA BİTİYOR...

HAYIR EFENDİM AİLE DEDİĞİNİZ KURUM GEREKİRSE KENDİ ÇOCUĞU ÇOCUKLARI AİLE İÇİ HERHANGİ BİR ÜYE İÇİN ELİNDEN GELEN ÇABADAN FAZLANISI SEGİLERSE AİLE OLUR...
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Çocuk hayatın #@!? oluyor :D
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

ve cevrede önemli...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

arkadaşlar bakın uzun bir konu anlatıcam ben

emo olayı türkiyede bir özentidir aslında ve bu özentiyi karıştıranlar var, yani emo ap ayrı bir şeydir diğer tarzlardan, ben gotiim, yani bu devirde bunu söyleyenler çok, ama adamlar bağırıyo resmen "BEN GOTİĞİM BEN GOTİĞĞİİİİİİMMM LAANNN" diye.. ama bağırmak işin özenti tarafına kaçar, emolardada aynı durum vardır, benim özenti yıllarımda, eski forumda Gothic diye bi konu açmıştım, bi oraya bi kaç söz, bi kaç resim koydum, şimdide bi hazırlık içindeyim sadece buraya özel türkiyedeki bi tarzların gittiği yeri anlatan en az 20 paragraflık bir yazıyı bu siteye koyma düşüncem var.. sonra diğer sitelerede koaybilirim tabiki ama ilk olarak buraya, neyse iş özentiye geldiğinde yapılacak çok iey vardır belki ama iş özentiden çıkıp gerçek tarzını yarattığın zaman (bu daha çok gotiklerde olur) kendini öldürebilirsin, bu çocuğu size tam manasıyla anlatabilirim aslında.. ve açıcağım konudada anlatıcam bu çocuk gibileri, çünkü ben etrafta çok kişi gördüm onlar gibi aslında aramızda çok farkları var, çoooookkk :D peki anlıyan varmı, o hiiiçç yok :D sizde asla ama asla gotiklerle emoları karıştırmayın, emolar bizim tam zıttımızdır aslında, bunu açıcam ben.. herşeyi yazıcamm

“Genel Sohbet” sayfasına dön