e-pin hakkinda

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

e-pin hakkinda

Mesaj gönderen kok29 »

arkadaşlar üyelikal.com a gerekli miktari yatirdim ve ttnet e-pin isteği yolladim 1 gündür e-pin gelmedi tlf açdim üyelikal kimse cvp vermedi yine ariyom yine cvp veren yok acab üyelikal kapandimi bir bilgisi olan varmi hep üyelikal.comdan plus almiştim 10 dakka içinde e-pin geliyodu şimdi ise daha e-pin bile gelmedi müşteri hizmetleri cvp vermiyor bunun neden olani bilen varmi yoksa üyelikal.com kapandimi sitesi hhaladir açik ama bi işlem yok bir bilginendirirseniz beni sevinirim saygilarimla.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: e-pin hakkinda

Mesaj gönderen Saddo »

kok29 yazdı:arkadaşlar üyelikal.com a gerekli miktari yatirdim ve ttnet e-pin isteği yolladim 1 gündür e-pin gelmedi tlf açdim üyelikal kimse cvp vermedi yine ariyom yine cvp veren yok acab üyelikal kapandimi bir bilgisi olan varmi hep üyelikal.comdan plus almiştim 10 dakka içinde e-pin geliyodu şimdi ise daha e-pin bile gelmedi müşteri hizmetleri cvp vermiyor bunun neden olani bilen varmi yoksa üyelikal.com kapandimi sitesi hhaladir açik ama bi işlem yok bir bilginendirirseniz beni sevinirim saygilarimla.
  1. Yoğunlugundan olabilir
  2. Doğru bir şekilde yatırdıgından eminmisin Benim aklıma bunlar geldi olabilir
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: e-pin hakkinda

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Üyelik al sitesinin epin stoğuna bağlı olarak bazen gecikme olabiliyor, en kısa zamanda epin gelecektir, Şayet gelmez ise ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvurunuz.

iyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön