e-pin hakkinda
e-pin hakkinda
arkadaşlar üyelikal.com a gerekli miktari yatirdim ve ttnet e-pin isteği yolladim 1 gündür e-pin gelmedi tlf açdim üyelikal kimse cvp vermedi yine ariyom yine cvp veren yok acab üyelikal kapandimi bir bilgisi olan varmi hep üyelikal.comdan plus almiştim 10 dakka içinde e-pin geliyodu şimdi ise daha e-pin bile gelmedi müşteri hizmetleri cvp vermiyor bunun neden olani bilen varmi yoksa üyelikal.com kapandimi sitesi hhaladir açik ama bi işlem yok bir bilginendirirseniz beni sevinirim saygilarimla.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Re: e-pin hakkinda
kok29 yazdı:arkadaşlar üyelikal.com a gerekli miktari yatirdim ve ttnet e-pin isteği yolladim 1 gündür e-pin gelmedi tlf açdim üyelikal kimse cvp vermedi yine ariyom yine cvp veren yok acab üyelikal kapandimi bir bilgisi olan varmi hep üyelikal.comdan plus almiştim 10 dakka içinde e-pin geliyodu şimdi ise daha e-pin bile gelmedi müşteri hizmetleri cvp vermiyor bunun neden olani bilen varmi yoksa üyelikal.com kapandimi sitesi hhaladir açik ama bi işlem yok bir bilginendirirseniz beni sevinirim saygilarimla.
- Yoğunlugundan olabilir
- Doğru bir şekilde yatırdıgından eminmisin Benim aklıma bunlar geldi olabilir
GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmazRe: e-pin hakkinda
Merhabalar
Üyelik al sitesinin epin stoğuna bağlı olarak bazen gecikme olabiliyor, en kısa zamanda epin gelecektir, Şayet gelmez ise ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvurunuz.
iyi forumlar
Üyelik al sitesinin epin stoğuna bağlı olarak bazen gecikme olabiliyor, en kısa zamanda epin gelecektir, Şayet gelmez ise ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvurunuz.
iyi forumlar