Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
piccolorete
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!

Mesaj gönderen piccolorete »

:( Arkadaşlar Ben Kaç Defa Oldu Mesaj Atıyorum Ama Ne İyi Ne De Kötü Yönde Cevap AlamIYorum Bi Bilgisi Olan Varsa Beni Aydınlatabilrmi Acaba?
Mil Çekmişler Sanki Şu Gözlerime Görüyorum Ama Görmez Gibiyim, Etrafımda Dönen Her Kahpeliği Biliyorum Ama Bilmez Gibiyim...
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Re: Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Kardeşim cok fazla E-mail gelmekte olabilir...
Şikayet,istek veya destekle ilgili yogunluk vardır büyük ihtimalle o yüzden oyuncu arkadaslarımızdan yönetici seçilmekte.(bence)
İllaki sana cevap verilir ama biraz gecikir sabretmekden baska secenek yok sanırım...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GocmenTurk »

cccbrksccc yazdı:İllaki sana cevap verilir ama biraz gecikir sabretmekden baska secenek yok sanırım...
;)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.

Uslubu düzgün bir mail yollanması taktirinde sizlere mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Eger 10 gün içerisinde geri dönüş yapılmaması durumunda 2. bir hatırlatma maili yollayabilirsiniz.

iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

sahcihan yazdı:İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.

Uslubu düzgün bir mail yollanması taktirinde sizlere mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Eger 10 gün içerisinde geri dönüş yapılmaması durumunda 2. bir hatırlatma maili yollayabilirsiniz.

iyi forumlar.

Hımmm peki.Ne yapalım bekleyeceğiz 10 güncük ;)
Tabiki sizler İKV yönetme işini, apartman yönetmek gibi görürseniz yaklaşık 10 yıl da bekleme ihtimalimiz var ;)
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SaZoBaLiiii »

25.03.2010 perşembe günü karakterim normaldi, 26.03.2010 cuma günü karakterime girdiğimde 170 m nin kaybolduğunu farkettim...Tabiki mail attım...Cevap gelmedi.12.04.2010 tarihinde bir kişinin tekrar mail at tavsiyesi üzerine tekrar mail gönderdim 13.04.2010 tabiki yine cevap gelmedi.08.05.2010 da tekrar mail attım. Bizimle çeşitli yazışmalarınız bulunmakta ama bahsi geçen konu üzerine bir mail bulamadık olay tarihini içeren bir mail atarmısınız, gibisinden cevap atıldı..Cevapladım olayın gerçekleştiği tarih ile birlikte.Ama yine geri dönüş olmadı.28.05.2010 cuma günü(dün) tekrar bir mail attım. Halen beklemedeyim.
Ve düşünüyorum ki "Maillerim okunmadan siliniyor mu ?" sorusunu kendime sormadan edemiyorum.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canerbjk »

Yok be enginim bizimde nice kaybettiklerimiz oldu yönetim zahmet edipte bakmadı bende plus almıyorum bir müddette almamamaya devam edecem.Neyse bu yazıları görürlerde azıcıkta osla tınlarlar.
Canerxbizans Ölümsüzlider
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

sahcihan yazdı:İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.

iyi forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön