Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!
- piccolorete
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!
Mil Çekmişler Sanki Şu Gözlerime Görüyorum Ama Görmez Gibiyim, Etrafımda Dönen Her Kahpeliği Biliyorum Ama Bilmez Gibiyim...
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: Neden İkv Desteğe Atılan Mesajlara Cevap Gelmiyor!!!
Kardeşim cok fazla E-mail gelmekte olabilir...
Şikayet,istek veya destekle ilgili yogunluk vardır büyük ihtimalle o yüzden oyuncu arkadaslarımızdan yönetici seçilmekte.(bence)
İllaki sana cevap verilir ama biraz gecikir sabretmekden baska secenek yok sanırım...
Şikayet,istek veya destekle ilgili yogunluk vardır büyük ihtimalle o yüzden oyuncu arkadaslarımızdan yönetici seçilmekte.(bence)
İllaki sana cevap verilir ama biraz gecikir sabretmekden baska secenek yok sanırım...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
-
- Teşkilat Neferi
cccbrksccc yazdı:İllaki sana cevap verilir ama biraz gecikir sabretmekden baska secenek yok sanırım...
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.
Uslubu düzgün bir mail yollanması taktirinde sizlere mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Eger 10 gün içerisinde geri dönüş yapılmaması durumunda 2. bir hatırlatma maili yollayabilirsiniz.
iyi forumlar.
Uslubu düzgün bir mail yollanması taktirinde sizlere mutlaka geri dönüş yapılacaktır. Eger 10 gün içerisinde geri dönüş yapılmaması durumunda 2. bir hatırlatma maili yollayabilirsiniz.
iyi forumlar.
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
sahcihan yazdı:İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.
iyi forumlar.
Hımmm peki.Ne yapalım bekleyeceğiz 10 güncük
Tabiki sizler İKV yönetme işini, apartman yönetmek gibi görürseniz yaklaşık 10 yıl da bekleme ihtimalimiz var
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- SaZoBaLiiii
- İskele Babası
25.03.2010 perşembe günü karakterim normaldi, 26.03.2010 cuma günü karakterime girdiğimde 170 m nin kaybolduğunu farkettim...Tabiki mail attım...Cevap gelmedi.12.04.2010 tarihinde bir kişinin tekrar mail at tavsiyesi üzerine tekrar mail gönderdim 13.04.2010 tabiki yine cevap gelmedi.08.05.2010 da tekrar mail attım. Bizimle çeşitli yazışmalarınız bulunmakta ama bahsi geçen konu üzerine bir mail bulamadık olay tarihini içeren bir mail atarmısınız, gibisinden cevap atıldı..Cevapladım olayın gerçekleştiği tarih ile birlikte.Ama yine geri dönüş olmadı.28.05.2010 cuma günü(dün) tekrar bir mail attım. Halen beklemedeyim.
Ve düşünüyorum ki "Maillerim okunmadan siliniyor mu ?" sorusunu kendime sormadan edemiyorum.
Ve düşünüyorum ki "Maillerim okunmadan siliniyor mu ?" sorusunu kendime sormadan edemiyorum.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Yok be enginim bizimde nice kaybettiklerimiz oldu yönetim zahmet edipte bakmadı bende plus almıyorum bir müddette almamamaya devam edecem.Neyse bu yazıları görürlerde azıcıkta osla tınlarlar.
Canerxbizans Ölümsüzlider
Canerxbizans Ölümsüzlider
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
sahcihan yazdı:İKV desteğe bir çok mail gitmektedir. Bunların hepsine teker teker bakıp, bunlara cevap yazmak oldukça zahmetli ve zaman isteyen bir iştir. Diğer bir huhus ise yolladığınız mailin içeriğide size geri dönüş yapıplmamasıdna etkisi olabilir.
iyi forumlar.