Pişmanım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Pişmanım

Mesaj gönderen Thexwanted »

Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Pişmanım

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

Oyunda bi çok kişinin başına gelen birşey gercekle sanalı karıştırmak.
Sana kırgınlık mı kızgınlıkmı desem her neyse halen devam ediyor. Ama pişmansan uzatılmaz.
Sana tek önerim var kuzeninide kurtar bundan. Çünkü oda hala karıstırmıs durumda gercek ile sanalı.
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Thexwanted yazdı:Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

Der H.z Mevlana bizler bu oyunda kimleri gorduk neler neler yaptılar hatta bunların arasına beni de ekleyebiliriz onun icin uzulme bizden kaynaklanan bir hakkın varsa helal olsun bizim de sana karsı bir hakkımız varsa sen de helal et altı ustu bir oyun sadece kendimizi cok kaptırmamamk lazım gerisi hikaye...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Büyücüxmuro çarım çalınmadan önce bende öyleydim. Varsa yoksa oyun başka bişey düşünmezdim, oyunu bıraktım face^ye sârdım :D
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Thexwanted »

Eğer üstünüzde Hakkım varsa benden yana helal olsun.
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Varsa Hakkımız Helal Olsun iyi bir karar almışsın gerçek hayatta başarılar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Helal Olsun Oguzum...
Bir oyun icin birbirimizi kırmaya üzmeye degmez.
Sonucta bu bir oyun herkes iş den Okuldan cıkınca stres atmaya biraz gülmeye eglenmeye geliyor buraya...
Seni cok iyi anlıyorum oguzum herşeyde vardır bir hayır derler ya işte buda sana belki bir ders Olacakdır.
Vardır bundanda bir hayır .. hayata daha farklı bakmanı saglar belKi...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Choqoprens
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Choqoprens »

Woaoawoawoaow:DSenin yaptıqın hırsızlıkların ahı tutmuş bea =)
Darknessxshadow
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Darknessxshadow »

Vay be! Evet, bu bir oyun demek gerekiyor gerçekten. Tespitlerin o kadar doğru ki dicek hiç birşey yok. Aynı durumda olup farkında olmayanların da akılları başlarına en kısa zamanda gelir inşallah, oyunu bırakmasalar da... Helal olsun.
Hira
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hira »

:) boş versene neti ya dışarıda hayat var :) 2 yıl önce mecburen pc başında hapsolmuştum hiç bitmeyen ağrılarımı pc başında unutuyordum her gün 10 12 saat internette 1 buçuk yıl geçirdim.15 Temmuz 2009 da ağrılarım tamamen bitince bu esarette nihayetinde son buldu.çok uzun bir süredir girmiyorum internete ( cep tlf ile yaptığım kaçamaklar sayılmaz :) ) bana kalırsa sende girme plus alan keri lerdende olma çünkü yayında ve yapımda emeği geçenlerde dahil olmak üzere bu oyun senin ömründen ayırdığın 1 saniyeyi bile hak etmiyor.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön