Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!
Pişmanım
- Thexwanted
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Pişmanım
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Re: Pişmanım
Oyunda bi çok kişinin başına gelen birşey gercekle sanalı karıştırmak.
Sana kırgınlık mı kızgınlıkmı desem her neyse halen devam ediyor. Ama pişmansan uzatılmaz.
Sana tek önerim var kuzeninide kurtar bundan. Çünkü oda hala karıstırmıs durumda gercek ile sanalı.
Sana kırgınlık mı kızgınlıkmı desem her neyse halen devam ediyor. Ama pişmansan uzatılmaz.
Sana tek önerim var kuzeninide kurtar bundan. Çünkü oda hala karıstırmıs durumda gercek ile sanalı.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Thexwanted yazdı:Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Der H.z Mevlana bizler bu oyunda kimleri gorduk neler neler yaptılar hatta bunların arasına beni de ekleyebiliriz onun icin uzulme bizden kaynaklanan bir hakkın varsa helal olsun bizim de sana karsı bir hakkımız varsa sen de helal et altı ustu bir oyun sadece kendimizi cok kaptırmamamk lazım gerisi hikaye...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
Büyücüxmuro çarım çalınmadan önce bende öyleydim. Varsa yoksa oyun başka bişey düşünmezdim, oyunu bıraktım face^ye sârdım
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Thexwanted
- Cin Avcısı
Eğer üstünüzde Hakkım varsa benden yana helal olsun.
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Varsa Hakkımız Helal Olsun iyi bir karar almışsın gerçek hayatta başarılar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
Helal Olsun Oguzum...
Bir oyun icin birbirimizi kırmaya üzmeye degmez.
Sonucta bu bir oyun herkes iş den Okuldan cıkınca stres atmaya biraz gülmeye eglenmeye geliyor buraya...
Seni cok iyi anlıyorum oguzum herşeyde vardır bir hayır derler ya işte buda sana belki bir ders Olacakdır.
Vardır bundanda bir hayır .. hayata daha farklı bakmanı saglar belKi...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
-
- İri Fare Avcısı
Woaoawoawoaow:DSenin yaptıqın hırsızlıkların ahı tutmuş bea 
-
- Acemi Savaşçı
Vay be! Evet, bu bir oyun demek gerekiyor gerçekten. Tespitlerin o kadar doğru ki dicek hiç birşey yok. Aynı durumda olup farkında olmayanların da akılları başlarına en kısa zamanda gelir inşallah, oyunu bırakmasalar da... Helal olsun.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.