Kimse anlamıyor mu neden bu problem var?
win 11 kullanıyorum, dükkana giriş yapabiliyorum ama oyuna giriş sağlayamıyorum.
Şifremi unuttum yeni üyelik vs. bunlara tıkladığımda da hiçbir şey olmuyor.
BİLEN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ?
Oyuna giremiyorum yardımcı olabilecek yok mu
Oyuna giremiyorum yardımcı olabilecek yok mu
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
Yaşamızda, hiç kimsenin zamanınızı çalmasına müsade etmeyin. *
Re: Oyuna giremiyorum yardımcı olabilecek yok mu
YÖNETİCİ YOK MU YA HU? OYUNDAN ANLAYAN BİRİ YOK MU?
* Sizi, kimsenin bilmediği yerlere götürebilecek denli yüksek bir potansiyele sahip olan ve asıl önemlisi bu potansiyeli kullanabilen insanlarla olun.
- Galette
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Şu halde bile yönetici soruyorsun
Senin işin zor yönetim yok. Olsa bile çok siklerine takmıyorlardı yine işin zor olacaktı 
Başka bilgisayardan giriş yapmaya çalış yapabiliyorsan belli ki bilgisayarın yarra yemiş hiç düzeltmekle uğraşma format at yok şayet başka bilgisayardan da giremiyorsan siktir et amkq
Başka bilgisayardan giriş yapmaya çalış yapabiliyorsan belli ki bilgisayarın yarra yemiş hiç düzeltmekle uğraşma format at yok şayet başka bilgisayardan da giremiyorsan siktir et amkq
Chrome'dan istanbuloyun.com/login.aspx gir sözleşme onayı hiç yapmadıysan sorun bundan kaynaklı olabiliyor. Chrome'dan bir kere bunu yapınca artık oyun launcher'i düzeliyor.