Destek mesajlari geri donus olmamasi
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Destek mesajlari geri donus olmamasi
Son zamanalrda atilan destek mailine geri donus alan oldumu ? 1 aydir her hafta farkli mailler ile attigim hicbir destek mailine geri donus alamadim . Yonetim ekibi tamam anladik mesgulsunuz ( Milli bayramlari kutlamiyorsunuz ) Bu maazaret degil bari maillere bakin , insanlar sizden geri donus bekliyor
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Re: Destek mesajlari geri donus olmamasi
Destek maillerine bakılıyor mu gerçekten merak etmeye başladık; yazıyoruz ama cevap gelmeyince insan ister istemez şüpheleniyor. GM’ler büyük ihtimalle çok yoğundur, ama arada bir maillere de uğranırsa oyuncular olarak kendimizi hatırlanmış hissederiz.
Muhalif Oyuncu KrONiC
Muhalif Oyuncu KrONiC
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Hayir alabilen yok gercekten, Oyuncu kaybediyorsun arkadas boyle baskana su maillere oyunlaraKronic yazdı: ↑24 Nis 2026 14:41 Destek maillerine bakılıyor mu gerçekten merak etmeye başladık; yazıyoruz ama cevap gelmeyince insan ister istemez şüpheleniyor. GM’ler büyük ihtimalle çok yoğundur, ama arada bir maillere de uğranırsa oyuncular olarak kendimizi hatırlanmış hissederiz.
Muhalif Oyuncu KrONiC
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
3 hafta felan önce hesabıma anlamlandıramadığım süresiz bloke konulmuştu mail de gelmeyince desteğe yazmıştım cuma günüydü yanlış hatırlamıyorsam pazartesi sabah blokeyi kaldırdık diye maile geri dönüş yapmışlardı.
What is the problem ..
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Keşke baksalar bir şu desteğe de rtm yapanları blokense artık kaç kere gönderdim desteğe en kısa sürede bakarlar umarım