Destek mesajlari geri donus olmamasi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Destek mesajlari geri donus olmamasi

Mesaj gönderen Gangbangg »

Son zamanalrda atilan destek mailine geri donus alan oldumu ? 1 aydir her hafta farkli mailler ile attigim hicbir destek mailine geri donus alamadim . Yonetim ekibi tamam anladik mesgulsunuz ( Milli bayramlari kutlamiyorsunuz ) Bu maazaret degil bari maillere bakin , insanlar sizden geri donus bekliyor
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kronic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Destek mesajlari geri donus olmamasi

Mesaj gönderen Kronic »

Destek maillerine bakılıyor mu gerçekten merak etmeye başladık; yazıyoruz ama cevap gelmeyince insan ister istemez şüpheleniyor. GM’ler büyük ihtimalle çok yoğundur, ama arada bir maillere de uğranırsa oyuncular olarak kendimizi hatırlanmış hissederiz.

Muhalif Oyuncu KrONiC
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

Kronic yazdı: 24 Nis 2026 14:41 Destek maillerine bakılıyor mu gerçekten merak etmeye başladık; yazıyoruz ama cevap gelmeyince insan ister istemez şüpheleniyor. GM’ler büyük ihtimalle çok yoğundur, ama arada bir maillere de uğranırsa oyuncular olarak kendimizi hatırlanmış hissederiz.

Muhalif Oyuncu KrONiC
Hayir alabilen yok gercekten, Oyuncu kaybediyorsun arkadas boyle baskana su maillere oyunlara
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen newnamex »

3 hafta felan önce hesabıma anlamlandıramadığım süresiz bloke konulmuştu mail de gelmeyince desteğe yazmıştım cuma günüydü yanlış hatırlamıyorsam pazartesi sabah blokeyi kaldırdık diye maile geri dönüş yapmışlardı.
What is the problem ..
omeqla
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

Keşke baksalar bir şu desteğe de rtm yapanları blokense artık kaç kere gönderdim desteğe en kısa sürede bakarlar umarım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön