Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?
Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?
Sancaklar kaldırıldı iyi bir şey ama bunun açık olduğunu 2 aydır söyleyenler için en azından bi özür mesajı gerekmiyor mu? Yeni yönetimsiniz oyunu bilmiyorsunuz diye açık yok sanmış olabilirsiniz bunu anlayışla karşılarız.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Re: Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?
Ben şahsen videoyu izlemediğimden bug olduğunu düşünmedim bunun anlaşmalı KP olduğunu düşünmüştüm. Yönetim de ilk başta bu şekilde düşünmüş olabilir.
Özür konusundan ziyade, yönetim isterse bu durumu daha adil bir şekilde çözecek bir karar alabilir. Örneğin tüm rütbeler sıfırlanabilir ve KP ile çekilen gözlüklerin silinebilir Böyle bir adım atılması durumunda herkes için daha eşit bir ortam oluşur.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
sonsuzadek45 yazdı: ↑11 Mar 2026 20:18Ben şahsen videoyu izlemediğimden bug olduğunu düşünmedim bunun anlaşmalı KP olduğunu düşünmüştüm. Yönetim de ilk başta bu şekilde düşünmüş olabilir.
Özür konusundan ziyade, yönetim isterse bu durumu daha adil bir şekilde çözecek bir karar alabilir. Örneğin tüm rütbeler sıfırlanabilir ve KP ile çekilen gözlüklerin silinebilir Böyle bir adım atılması durumunda herkes için daha eşit bir ortam oluşur.
Wipe atacaklarını zannetmiyorum. Klana geçip rütbe kasmalar da başladı çünkü..
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Atarlarsa iyi olur, henüz geç değil. Oyuncuların büyük bir kısmı zaten henüz klana geçmedi. Ayrıca 8 Mart’ta KP kazanımı 54 seviyesine çekildi. Bu yüzden şu anda yapılacak bir düzenleme, oyundaki dengeyi çok fazla etkilemeden uygulanabilir.Lighthouse yazdı: ↑11 Mar 2026 20:50
Wipe atacaklarını zannetmiyorum. Klana geçip rütbe kasmalar da başladı çünkü..
sancaklar sadece kpemde mi kaldırıldı ? Ödüllü emlerde duruyor mu sancaklar ?
Yalnızca savaş 4 de bayraklar kaldırıldı. Savaş 1,2 ve 3 de duruyor neden acaba