Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
namik987
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?

Mesaj gönderen namik987 »

Sancaklar kaldırıldı iyi bir şey ama bunun açık olduğunu 2 aydır söyleyenler için en azından bi özür mesajı gerekmiyor mu? Yeni yönetimsiniz oyunu bilmiyorsunuz diye açık yok sanmış olabilirsiniz bunu anlayışla karşılarız.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: Yönetime eksi yazabilir miyiz peki?

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

namik987 yazdı: 11 Mar 2026 19:44 Sancaklar kaldırıldı iyi bir şey ama bunun açık olduğunu 2 aydır söyleyenler için en azından bi özür mesajı gerekmiyor mu? Yeni yönetimsiniz oyunu bilmiyorsunuz diye açık yok sanmış olabilirsiniz bunu anlayışla karşılarız.
Ben şahsen videoyu izlemediğimden bug olduğunu düşünmedim bunun anlaşmalı KP olduğunu düşünmüştüm. Yönetim de ilk başta bu şekilde düşünmüş olabilir.

Özür konusundan ziyade, yönetim isterse bu durumu daha adil bir şekilde çözecek bir karar alabilir. Örneğin tüm rütbeler sıfırlanabilir ve KP ile çekilen gözlüklerin silinebilir Böyle bir adım atılması durumunda herkes için daha eşit bir ortam oluşur.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

sonsuzadek45 yazdı: 11 Mar 2026 20:18
namik987 yazdı: 11 Mar 2026 19:44 Sancaklar kaldırıldı iyi bir şey ama bunun açık olduğunu 2 aydır söyleyenler için en azından bi özür mesajı gerekmiyor mu? Yeni yönetimsiniz oyunu bilmiyorsunuz diye açık yok sanmış olabilirsiniz bunu anlayışla karşılarız.
Ben şahsen videoyu izlemediğimden bug olduğunu düşünmedim bunun anlaşmalı KP olduğunu düşünmüştüm. Yönetim de ilk başta bu şekilde düşünmüş olabilir.

Özür konusundan ziyade, yönetim isterse bu durumu daha adil bir şekilde çözecek bir karar alabilir. Örneğin tüm rütbeler sıfırlanabilir ve KP ile çekilen gözlüklerin silinebilir Böyle bir adım atılması durumunda herkes için daha eşit bir ortam oluşur.

Wipe atacaklarını zannetmiyorum. Klana geçip rütbe kasmalar da başladı çünkü..
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Lighthouse yazdı: 11 Mar 2026 20:50
Wipe atacaklarını zannetmiyorum. Klana geçip rütbe kasmalar da başladı çünkü..
Atarlarsa iyi olur, henüz geç değil. Oyuncuların büyük bir kısmı zaten henüz klana geçmedi. Ayrıca 8 Mart’ta KP kazanımı 54 seviyesine çekildi. Bu yüzden şu anda yapılacak bir düzenleme, oyundaki dengeyi çok fazla etkilemeden uygulanabilir.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

sancaklar sadece kpemde mi kaldırıldı ? Ödüllü emlerde duruyor mu sancaklar ?
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

Yalnızca savaş 4 de bayraklar kaldırıldı. Savaş 1,2 ve 3 de duruyor neden acaba :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön