Grup bölgelerine yoğunluktan giremiyoruz, akşam oyun oynamak istiyoruz ama 2-4 saatlik oyun süremizin 1.5-2 saati sadece içeri girmeye çalışmakla geçiyor çözüm bekliyoruz ancak bir sonuç yok, haftalardır böyle devam ediyoruz ve tepki göstermezsek böyle de gidecek gibi duruyor.
Herkesi 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00 ile 00.00 arası boykota davet ediyorum zaten oynayamıyoruz bari hiç oynamayıp belli edelim ki oyunu oynamak isteyen biz oyuncuların sözü dinlensin
31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar 20.00 - 00.00 Haftasonu Boykot!
-
Fuzulininkankasi
- Salgın Koruyucusu

- adimihatirla
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar 20.00 - 00.00 Haftasonu Boykot!
Dostum haklısın fakat sence bu oyunun kitlesinin yüzde kaçı "Boykot" kelimesinin ne demek olduğunu biliyordur? Ortalama Iq 35 falan bu oyunda
Boykot kaç r diye sorarlar.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Ben kendimce boykota devam ediyorum
( Ulker , Espressolab vs vs ) Bunlar sayılıyor hala değilmi
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
O saatlerde herkes boykot ederken attığım 4. junon torbasının objektife yansıyışFuzulininkankasi yazdı: ↑30 Oca 2026 00:01 Grup bölgelerine yoğunluktan giremiyoruz, akşam oyun oynamak istiyoruz ama 2-4 saatlik oyun süremizin 1.5-2 saati sadece içeri girmeye çalışmakla geçiyor çözüm bekliyoruz ancak bir sonuç yok, haftalardır böyle devam ediyoruz ve tepki göstermezsek böyle de gidecek gibi duruyor.
Herkesi 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00 ile 00.00 arası boykota davet ediyorum zaten oynayamıyoruz bari hiç oynamayıp belli edelim ki oyunu oynamak isteyen biz oyuncuların sözü dinlensin
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI