31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar 20.00 - 00.00 Haftasonu Boykot!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Fuzulininkankasi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar 20.00 - 00.00 Haftasonu Boykot!

Mesaj gönderen Fuzulininkankasi »

Grup bölgelerine yoğunluktan giremiyoruz, akşam oyun oynamak istiyoruz ama 2-4 saatlik oyun süremizin 1.5-2 saati sadece içeri girmeye çalışmakla geçiyor çözüm bekliyoruz ancak bir sonuç yok, haftalardır böyle devam ediyoruz ve tepki göstermezsek böyle de gidecek gibi duruyor.

Herkesi 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00 ile 00.00 arası boykota davet ediyorum zaten oynayamıyoruz bari hiç oynamayıp belli edelim ki oyunu oynamak isteyen biz oyuncuların sözü dinlensin
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar 20.00 - 00.00 Haftasonu Boykot!

Mesaj gönderen adimihatirla »

Dostum haklısın fakat sence bu oyunun kitlesinin yüzde kaçı "Boykot" kelimesinin ne demek olduğunu biliyordur? Ortalama Iq 35 falan bu oyunda :') Boykot kaç r diye sorarlar.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

Ben kendimce boykota devam ediyorum :) ( Ulker , Espressolab vs vs ) Bunlar sayılıyor hala değilmi :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Fuzulininkankasi yazdı: 30 Oca 2026 00:01 Grup bölgelerine yoğunluktan giremiyoruz, akşam oyun oynamak istiyoruz ama 2-4 saatlik oyun süremizin 1.5-2 saati sadece içeri girmeye çalışmakla geçiyor çözüm bekliyoruz ancak bir sonuç yok, haftalardır böyle devam ediyoruz ve tepki göstermezsek böyle de gidecek gibi duruyor.

Herkesi 31 Ocak - 1 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00 ile 00.00 arası boykota davet ediyorum zaten oynayamıyoruz bari hiç oynamayıp belli edelim ki oyunu oynamak isteyen biz oyuncuların sözü dinlensin
O saatlerde herkes boykot ederken attığım 4. junon torbasının objektife yansıyış :D
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön