Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tunahan1995
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum

Mesaj gönderen Tunahan1995 »

Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.
Lowermabel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Uninon Of Shadows

Re: Oyun için karakter oluştururken problem yaşıyorum

Mesaj gönderen Lowermabel »

Hocam isim girerken Türkçe karakter kullanmazsanız sorun düzelir örneğin büyük İ ş ö küçük ı gibi
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

Bugün ben de farkettim bu sorun sadece galata ve babı alide var buna bir el atabilir misiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)

Mesaj gönderen Alicavus »

Tunahan1995 yazdı: 23 Ara 2025 11:15 Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.
Aynen türkçe karakter kullanınca o hata oluyor. Türk oyununda bile türkçe karakter olmuyor sanırım :blush:
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Alicavus yazdı: 23 Ara 2025 13:12
Tunahan1995 yazdı: 23 Ara 2025 11:15 Sayın admin oyuna girerken karakter oluşturup onayladığımda maalesef takılı kalıp onaylanmıyor. Çıkıp tekrar giriş yaptığımda ise oluşturduğum karakter komple kel olarak oluşturulmuş gözüküyor yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir tek bu sorun bende mi var acaba.
Aynen türkçe karakter kullanınca o hata oluyor. Türk oyununda bile türkçe karakter olmuyor sanırım :blush:
Meran sunucunda denedim bir sorun olmadı. Bu sunucuda gözden kaçan bir şey var sanırım. Umarım mesajlarımızı görürler. Düzeltilmesini bekliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

turkneferi yazdı: 23 Ara 2025 13:16
Alicavus yazdı: 23 Ara 2025 13:12
Meran sunucunda denedim bir sorun olmadı. Bu sunucuda gözden kaçan bir şey var sanırım. Umarım mesajlarımızı görürler. Düzeltilmesini bekliyorum.
IKVAdmin görüldü atar mısın şu sorun için :grin:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön